„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Atsinaujinusioje studijoje prie Neries – sostinės garsenybių vakarėlis

Pažvelgus šios kulinarijos studijos vitrininius langus galima išvysti vienas gražiausių sostinės vietų – tekančią Neries upę, pagrindinius tiltus, ant kalno stūksančią Gedimino pilį. Tad ketvirtadienį į studijos surengtą vakarėlį suplūdo gausus būrys kviestinių svečių, tarp kurių – ir garsūs pramogų pasaulio atstovai.
Kulinarinės studijos svečiai
Kulinarinės studijos svečiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kviestinės publikos studijoje „Čiop Čiop“ laukė ne tik kulinarinės pramogos, bet ir netikėti svečiai – muzikinį pasirodymą surengė ką tik „Lietuvos balsą“ laimėjęs Anyanya Udongwo.

Šventinio renginio metu buvo galima įvertinti naujas studijos erdves ir paragauti įvairių pasaulio virtuvų patiekalų, pailsinti kojas stilingai dekoruotoje lauko terasoje.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Kulinarinės studijos vakarėlio svečiai
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Kulinarinės studijos vakarėlio svečiai
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Kulinarinės studijos vakarėlio svečiai
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Kulinarinės studijos vakarėlio svečiai

Laiką čia smagiai leido atlikėjas Justinas Jarutis su drauge Urte, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, aktorius Kirilas Glušajevas, atlikėjas Petras Daunys ir verslininkė Rasa Barauskaitė, parduotuvių tinklo „Simitri“ įkūrėjai Simona ir Mindaugas Lipniai, advokatas Darius Pinkevičius su žmona, kosmetikos fabriko „Cosmoway“ bendraturte Juste Pinkevičiene, verslininkės ir nuomonės formuotojos Indrė Trusovė, Justina Gafaro, Dovilė Urbanaitė, Urtė Mikelevičiūtė. Šventėje dalyvavo Edita Lavrinovič, Eglė Andreikaitė-Barauskienė, Diana Dargienė ir kt.

Fotogalerija:

Daugiau negu dešimtmetį šalyje žinomas kulinarijos studijų tinklas „Čiop Čiop“ nuolat atsinaujina. Šįkart išskirtinė gastronominė erdvė savo lankytojus pasitinka visiškai pasikeitusi, rašoma pranešime spaudai.

Per 13 metų šioje studijoje užaugo daug garsių vardų, kurie atidarė savus restoranus. Nors ši kulinarinė studija vis ieško naujų virtuvės talentų, nepamiršta ir senbuvių, su kuriais mielai bendradarbiauja.

Kulinarinių kursų ir atvirų gamybos sesijų metu susirinkę svečiai mokosi įvairių pasaulio virtuvių gamybos principų: nuo modernios lietuviškos iki Izraelio, Tailando ar Meksikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs