Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrių Bružą pribloškė žinomo kolegos būstas: „Man sunku patikėti, kad čia tavo namai“

„Kiekviena šiukšlė gali tapti tikru lobiu tam, kas turi fantazijos“, – būtent taip kabėdamas prie savo itin ekstravagantiškų namų durų Audrių Bružą pasitiko jo kolega, aktorius Viačeslavas Mickevičius-Slavka. Ir išties, panašu, kad Audrius atsidūrė tikroje stebuklų karalystėje...
Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka
Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka / TV3 nuotr.

„Slavka, man sunku patikėti, kad čia tavo namai. Čia – kaip kokie Havajai, kurie pribloškia, kur tik bepažvelgsi. Nuostabu, kad savomis rankomis iš įvairiausių šiukšlių susikūrei tokį jaukų meninį chaosą“, – savo nuostabos neslėpė TV3 laidos „Pasidaryk pats“ vedėjas A.Bružas.

TV3 nuotr./Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka
TV3 nuotr./Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka

Kaip Audriui atskleidė V.Mickevičius-Slavka, čia kažkada buvo jo šeimai priklausantis kolektyvinis sodas. Senais laikais jie buvo pradėję čia statyti gyvenamąjį namą, kurio, deja, taip ir nepabaigė, rašoma televizijos pranešime spaudai.

„Tuomet čia, su savo keistomis idėjomis, pasirodžiau aš, ir pradėjau leisti sau drąsiausiai fantazuoti. Pavyzdžiui, ar žinai iš kur gavau aplink tave esančius langus? Tai – sovietinių daugiabučių seni langai, tik pasukti horizontaliai. Juos susirinkau nemokamai po rekonstrukcijų. Jei būčiau pirkęs naujus langus, ar bent įsivaizduoji, kiek man tai būtų kainavę?“ – retoriškai laidos vedėjo klausė Slavka.

TV3 nuotr./Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka
TV3 nuotr./Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka

Žinomo komiko namuose gausu įvairiausių eksponatų bei keisčiausių paties Slavkos išradimų. Vienas iš jų yra... „burbuliatorius“ – specialus aparatas, gaminantis burbulus.

„O čia – šviečianti vaza. Į ją tiesiog įdėjau veikiančią, vandeniui atsparią girliandą, ir tu pažiūrėk, kokio grožio dabar tai meno kūrinys!“ – taip apie savo namų eksponatus pasakojo artistas.

Beje, paskutinis eksponatas, kurį Slavka laidos vedėjui parodys prieš kimbant į darbus, A. Bružą tiesiogine to žodžio prasme išvers iš koto.

TV3 nuotr./Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka
TV3 nuotr./Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka

„Nežinau, Slavka. Aš turiu labai silpną vestibulinį aparatą“, – bandė gintis A.Bružas, pamatęs milžinišką metalinį ratą, kuriame jam aukštyn kojomis teks apsisukti bent keletą kartų.

„Nesijaudink, tik stipriau laikykis, nes dantis tikrai gali išsimušti. Tačiau čia atėję kaimynų vaikai taip apsuka bent 5-7 ratus, todėl tu, neabejoju, tikrai išgyvensi“, – drąsino V.Mickevičius-Slavka.

Tiesa, komikas ilgai A.Bružą tampė už nosies neatskleisdamas, kokių darbų teks imtis jo namuose. Ir tik po apsisukimo Slavkos kiemo mirties kilpa jis išduos, kad A.Bružas jam reikalingas tam, jog padėtų pagaminti inkilą.

„Mano galvoje kunkuliuoja tūkstančiai idėjų. Viena iš jų – išskirtinio dizaino inkilas. Beje, daug kam atrodo, kad inkilus reikia kelti pavasarį. Tai yra visiška nesąmonė. Juos reikia gaminti ir kelti dabar. Tuomet per žiemą jie įgauna gamtos kvapo ir paukščiukams tampa žymiai patrauklesni“, – laidos vedėją ir žiūrovus edukavo gamtos mylėtojas Slavka.

„Pasidaryk pats“ – šeštadienį, 10.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento