Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrius Bružas stos į kovą ringe: „Bus arba mano paskutinė kova, arba – triuškinati pergalė“

Aktorius ir improvizatorius Audrius Bružas sulaukė netikėto pasiūlymo – buvo pakviestas į ringą. Socialiniuose tinkluose neseniai išplito vaizdo įrašai, kuriuose A.Bružas yra kviečiamas į kovą išsiaiškinti, kas yra geresnis improvizatorius.

Spalio 29 d. po ilgos pertraukos Vilniuje įvyks pirmosios improvizacijos kovos – „Improtmūšis“, kurių metu į aktorinę kovą stos improvizatorius A.Bružas bei aktorė, improvizatorė ir atlikėja Inga Šepetkaitė.

„Arba tai bus mano paskutinė kova, arba – triuškinati pergalė, o liudininkais taps teatro žiūrovai“, – A.Bružas neslepia pasitikėjimo savimi ir yra užtikrintas pergale.

Manto Repečkos nuotr./Audrius Bružas
Manto Repečkos nuotr./Audrius Bružas

Iššūkį A.Bružui metusi I.Šepetkaitė atvirauja, kad improvizacijos ringas jai primena ir jos mėgstamo ir praktikuojamo sporto ringą. „Nesvarbu ar sportuočiau Muay thai, ar improvizuočiau, visur tą akimirką, kai tai darau atiduodu visas jėgas, kurias turiu. Improvizacijoje jaučiu daugiau žaismės, o sporte savikontrolės. Žinoma, ir sportuojant, sparinguojantis improvizuoji, tačiau ši improvizacija kiek kitokia. Čia tu dirbi su savo kūnu ir protu. O improvizuojant scenoje veiki ne tik kūnu, protu, emocijomis, bet ir čia ir dabar atsiveriančiais prisiminimais, impulsais, vaizduote. Muay thai manyje pažadina Šanchajų, o improvizacija – menininkę. Tik skirtumas tas, kad dabar šios dvi pusės viena kitą mokina, papildo ir susilieja į vientisą tėkmę“ – apie savo patirtis ringe ir scenoje pasakoja I.Šepetkaitė.

Manto Repečkos nuotr./Audrius Bružas, Inga Šepetkaitė
Manto Repečkos nuotr./Audrius Bružas, Inga Šepetkaitė

Teatro „Kitas kampas" premjera „Improtmūšis“ – tai naujausias improvizacijos šou formatas, kuriame rungiasi du teatro „Kitas kampas“ aktoriai. „Improtmūšyje“ aktoriai per jiems skirtą laiką atsako į netikėtus klausimus, atlieka linksmiausias improvizacijos užduotis ir rungiasi muzikinėje dvikovoje.

Improvizacinių kovų metu aktoriai varžosi tarpusavyje, visi aktoriniai numeriai yra kuriami ČIA ir DABAR, o žiūrovai tampa ne tik sirgaliais, bet ir pagrindiniais kovos teisėjais, kurių balsai nulemia, kas tampa improvizacijos kovos vakaro nugalėtoju.

Teatro „Kitas kampas“ nuotr./Audrius Bružas, Inga Šepetkaitė
Teatro „Kitas kampas“ nuotr./Audrius Bružas, Inga Šepetkaitė

Nenuspėjama ir azartiška improvizatorių kova arba neintelektualiausias protmūšis (BEprotmūšis) jau spalio 29 d. Vilniuje, Menų spaustuvėje. Bilietus platina bilietai.lt

Teatras „Kitas kampas“ improvizacijos kovas pirmą kartą surengė 2017 m. kovo mėnesį. Atnaujintas šou formatas ir naujos užduotys pasirodys naujame improvizacijų kovų šou „Improtmūšis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento