Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Augustė Vedrickaitė: „Moterų baimė likti vienoms verčia užsimerkti prieš įspėjamuosius ženklus“

„Tam tikru gyvenimo etapu moterys būna labai pažeidžiamos. Jos nepasitiki savimi, kažko tarsi trūksta iki pilnavertiškumo jausmo, atrodo, kad atsiradęs vyras galėtų tą tuštumą užpildyti, ir kartais tikrai moterys neria stačia galvą pačios nežinodamos kur“, – sako dainininkė Augustė Vedrickaitė.
Augustė Vedrickaitė
Augustė Vedrickaitė / LNK nuotr.

„Man skambėjo motinystės gongai, lyginausi su savo draugėm, su savo aplinka, kad visos jau sukūrusios šeimas, radusios vyrus, o aš čia blaškausi kažkur gyvenime, pagyvenu tai vienur, tai kitur, vieni santykiai baigėsi, kiti prasideda ir vėl baigiasi. Jaučiausi tarsi nerandanti sau vietos, partnerio, galvojau, kad kažkas negerai su manimi, ir staiga atsirado žmogus“, – laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo Augustė Vedrickaitė.

Todėl pasak 39-erių Augustės, ji puikiai supranta, kodėl sėkmingos, puikią karjerą padariusios moterys patiki tariama meile ir įkliūva į alfonsų bei narcizų pinkles, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

LNK nuotr./Augustė Vedrickaitė
LNK nuotr./Augustė Vedrickaitė

„Man kraujas virte virė išgirdus apie niekšus, kurie pelnėsi iš moterų“, – sakė „Ballet Body“ įkūrėja ir trenerė Kristina Tarasevičiūtė.

Kristina, kaip ir Augustė, sakė puikiai suprantanti moteris, kurios bėgdamos nuo vienatvės, pakliuvo į apgavikų spąstus. Lietuvoje, pasak Kristinos, netrūksta vyrų, kurie nemoka rodyti dėmesio moteriai, šykšti komplimentų, o apie gėles be jokios progos, rodos, nėra net girdėję. Nieko stebėtino, kad to sulaukusios damos tirpsta kaip sniegas saulėje... ir Kristinai tai pažįstama. Su tokio tipažo priešinga lytimi Kristina pasakojo susidūrusi ne kartą.

„Šis fenomenas tikrai plačiai paplitęs, tiesiog nekalbam ir nesidalinam, nes gėda, kad ir tu tokia buvai, gėda, kad ir tave apgavo“, – teigė Kristina.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas