Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

B.Nicholson 18-ojo gimtadienio proga dukrai Izabelei padovanojo įspūdingą dovaną: „Metų planas įvykdytas“

Televizijos laidų vedėjos, kulinarinių knygų autorės Beatos Nicholson dukra Izabelė liepos 9-ąją atšventė 18-ąjį gimtadienį. Šia proga žinoma moteris dukrai padovanojo įspūdingą dovaną – VIP bilietus į pasaulinio garso atlikėjos Taylor Swift koncertą Šveicarijoje.
Beata Nicholson su dukra Taylor Swift koncerte
Beata Nicholson su dukra Taylor Swift koncerte / Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ B.Nicholson pasidalijo, jog dukrą gimtadienio proga nustebino nupirkdama bilietus į muzikos garsenybės T.Swift koncertą. Įraše televizijos laidų vedėja nestokodama emocijų papasakojo apie išskirtinę patirtį bei paviešino keletą koncerto akimirkų.

Įrašu ji sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Svajonės išsipildymas!!!!!! Mes Taylor Swift koncerte! Čia buvo mano dovana dukrytei 18 to gimtadienio proga… Ir dar kol kas bandom suvirškinti viską ir suregistruoti, nes tokiam koncerte dar nesu buvus ir nesu buvus taip arti tokios superžvaigždės… Čia metų planas įvykdytas ir žinot man padėjo instagramas – nes tokius bilietus gavau tik nuostabios lietuvės gyvenančios Šveicarijoje dėka!!!

Ji turėjo du atliekamus superbilietus kuriuos tikrai be galo sunku gauti... Ir man juos pasiūlė parašiusi DM, esu labai jai dėkinga ir tikrai patirtis neištrinama iš gyvenimo… Ir mes kaip silkelės bačkoje vakar 5 valandas minioje stovėjom – šokom ir dainavom... kainavo tai kainavo, bet pinigai vertingiausi tada, kai jie tau dovanoja patirtis ir įspūdžius visam gyvenimui!!!

Taylor Swift koncertai yra fenomenas yra ne veltui... turiu belekiek nuotraukų ir istorijų... šiandien po koncerto miegojau 10 valandų! Va tiek reikėjo atstatyt baterijas ir TAIP su vaiku varyt į koncertą yra nerealiausia patirtis ir taip aš esu Taylor Swift fanė – nežinau kiek dabar dienų mano galvoj skambės melodijos!!! Reportažų bus!“, – socialiniame tinkle rašė B.Nicholson.

Svajonės išsipildymas!!!!!! Mes Taylor Swift koncerte! Čia buvo mano dovana dukrytei 18 to gimtadienio proga…. Ir dar...

Posted by Beatos Virtuvė on 2024 m. liepos 10 d., trečiadienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?