Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Barbadose su sužadėtiniu viešėjusi A.Valentaitė pasidalijo fotosesijos kadrais

Barbadose su sužadėtiniu Glenu Manchesteriu atostogavusi modelis, stilistė Asta Valentaitė (40) įsiamžino egzotiškoje fotosesijoje.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / moni.photography nuotr.

Instagrame pasidalijusi saulėtais kadrais, kuriuose pozuoja vilkėdama maudymosi kostiumėlį arba lengvą suknelę, Asta sulaukė daugybės komplimentų, rašo portalas Žmonės.lt.

Nenuostabu, juk saulėtame Barbadose daryta fotosesija spinduliuoja šiluma, ramybe ir subtiliu seksualumu bei moteriškumu.

moni.photography nuotr./Asta Valentaitė
moni.photography nuotr./Asta Valentaitė

Fotosesija įvyko spontaniškai, be didelio pasiruošimo – A.Valentaitei lapkritį atostogaujant Barbadose. Jame gyvenanti pažįstama fotografė pasiūlė surengti improvizuotą fotosesiją, Asta su pasiūlymu sutiko, o rezultatas pranoko lūkesčius.

Fotosesija, be abejonės, patiko ir Astos sužadėtiniui, verslininkui Glenui Manchesteriui, su kuriuo atostogas Barbadose žinoma moteris leido kartu.

Fotosesijos kadrais Asta sutiko pasidalyti ir su portalo 15min skaitytojais:

15min primena, kad apie sužadėtuves su britų multimilijonieriumi Glenu Manchesteriu lietuvių modelis Asta Valentaitė pranešė 2021-ųjų birželį. Jos įvyko Ispanijai priklausančioje Maljorkos saloje.

Džiugią naujieną moteris tąkart pranešė savo instagramo paskyroje.

„Būdami laimingi ir susijaudinę, norime pranešti, kad susižadėjome Deià. Svajonių vieta mūsų svajonėms išsipildyti“, – rašė A.Valentaitė, paviešinusi ir sužadėtuvių žiedo nuotrauką.

Apie pažintį su 15 metų vyresniu britu Glenu Manchesteriu Asta prabilo 2018 metais.

Kai tik žinia pasirodė portaluose, pasipylė komentarai – esą tai tradicinė gražuolės ir milijonieriaus draugystė. Tačiau pati Asta į visas apkalbas tik numojo ranka.

„Aš to nesureikšminu, manau, kad žmonės ne ten deda akcentus. Gražuolė ir milijonierius – o kas čia stebėtino? Visame pasaulyje taip. Šalia gražių ir sėkmingų moterų visuomet šalia yra gražūs ir sėkmingi vyrai“, – 15min kalbėjo A.Valentaitė.

Viena stilingiausių pasaulio moterų sakė tokias piktas aplinkinių kalbas blokuojanti. Esą Lietuvoje visuomet žmonės mėgsta vieni kitus teisti, prie ko nors prikibti. „Niekada visiems neįtiksi, niekad geras nebūsi, todėl to ir nereikia daryti“, – teigė ji.

A.Valentaitė tikino, kad G.Manchesteris ją sužavėjo savo asmenybe. „Jis be galo geras žmogus, be galo šarmingas. Ir jam teko labai pasistengti, kad atkreiptų mano dėmesį. Man įspūdį paliko jo bendravimas, dėmesio rodymas. Atkaklūs, ryžtingi vyrai man patinka“, – kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas