Nuo dešimties gaminanti B.Nicholson į virtuvės žurnalistiką pasuko tuomet, kai reikėjo pasirinkti sritį, kurioje galėtų dirbti žurnaliste gyvendama ir užsienyje.
Į Angliją ji išvyko, kai ištekėjo už savo vyro Tomo Nicholsono, o į gimtąją šalį grįžo prieš ketverius metus, jau keturiese – su atžalomis Izabele ir Jurgiu. Šiandien drąsiai galima teigti, kad B.Nicholson – vienas iš labiausiai matomų emigrantų pavyzdžių, kad grįžimas į tėvynę gali būti sėkmingas.
„Aš manau, kad Lietuva turi labai daug privalumų, palyginus su kai kuriomis net ir Vakarų Europos šalimis. Lietuva, visų pirma, turi labai švarią gamtą, orą, vandenį, ir dalyką, kurio nerasi niekur kitur – savo genties žmones. Mano charakteris yra toks, kad, jei man tikrai reikėtų, ir mano šeima keliautų kartu su manimi, aš galėčiau išvažiuoti į Naująją Zelandiją, ten prisitaikyti ir gyventi. Tai, savaime suprantama, rodo, kad svarbiausia man yra šeima, bet to jausmo, kurį jauti gyvendamas savo šalyje, niekada niekur kitur nerasi", – įsitikinusi moteris.
Anot jos, gyvenimo pokyčių bijo dažnas iš mūsų, tačiau visai be reikalo. „Kalbant apie bet kokį gyvenimo pokytį, visuomet yra baimė. Visada baisu žengti tą pirmą žingsnį. Bet, jei nepabandysi, niekada nežinosi, ar tau pavyko. Paprastai yra sakoma, kad gyvenimo paskutiniame taške gailiesi ne to, ką padarei, o to, ko nepadarei. Bet koks žingsnis yra pamoka. Ir visada yra kelias atgal“, – pastebi kulinarė.
Neseniai Lietuvoje trečiojo vaiko susilaukusi B.Nicholson sako išgirstanti tėvystės rūpesčiais besiskundžiančius tautiečius, tačiau ji pati tvirtina atvirkščiai: jai būti mama – labai lengva.