Į vakarėlį, vykusį Beatos vyro Tomo picerijoje „Jurgis ir drakonas“, svečių susirinko gausus būrys.
Jie buvo vaišinami pačiais įvairiausiais skanėstais, iš kurių išsiskyrė bene ant kiekvieno Kūčių stalo kasmet garbingą vietą užimanti silkė. Čia pat puikavosi ir imbierinis miestelis.
Kvapnaus ir gardaus prieškalėdinio vakarėlio nepraleido Edita Mildažytė, Aistė Stonytė-Budzinauslienė, Liepa Rimkevičienė, Jurgita ir Ernestas Butrimai su dukra, Marius Jovaiša, Rimvydas Širvinskas-Makalius.
Kad susirinkę svečiai geriau girdėtų vakaro kaltininkės kalbą, Beata be ceremonijų nusispyrė aukštakulnius ir tarti žodžio lipo ant kėdės.
Tuo pačiu Beata Nicholson pasidžiaugė įgyvendinusi dar vieną savo svajonę – sau, sesei, savo draugėms ir visoms Lietuvos moterims pradėjo leisti žurnalą „Beatos virtuvė“. Pirmasis numeris, kodiniu pavadinimu „Kalėdų pagalbininkas“, jau prekyboje ir bus pasiekiamas visiems, kurie nori žiemos šventes pasitikti be streso ir su įkvėpimu.
„Kaip žinia, esu maisto knygų gerbėja ir pirkėja, bet dar didesnė esu su maistu susijusių žurnalų „valgytoja“. Taigi išleisti žurnalą apie maistą turbūt buvo tik laiko, o gal dar ir pasiryžimo klausimas. Idėjas ir planus ant popieriaus pradėjau guldyti prieš ketverius metus, bet vis stumtelėdavau į šoną, o energiją išliedavau knygoms ir TV laidoms. Žinote tą jausmą, kai supranti, kad arba reikia vyti idėją iš galvos, arba pasiraitoti rankoves ir jos imtis? Toks metas man atėjo dabar“, – sako Beata.