Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bičiulių V.Mičiulienės ir G.Viduolio gyvenime – pokyčiai: džiugios žinios aplankė kone tuo pačiu metu

Aktorė Violeta Mičiulienė netveria džiaugsmu – jos sūnus su žmona susilaukė antros dukters. Šia džiugia žinia pasidalijusi humoristė paviešino ir dar vieną naujieną – seneliu tapo ir jos ilgametis kolega, aktorius Giedrius Viduolis.
Giedrius Viduolis ir Violeta Mičiulienė
Giedrius Viduolis ir Violeta Mičiulienė / BNS Foto nuotr.

Gražiomis žiniomis V.Mičiulienė pasidalijo feisbuke.

„Su Giedriuku mes praleidom tiek daug laiko kartu. Scenoje ir šalia viens kito autobusėlyje, trankydamiesi po visą Lietuvą. Šiuo metu aš vaidinu savo mono spektaklį, o Giedriukas muzikaliai piršliauja po visą Lietuvą. Tačiau bendrai turime labai smagų projektą, kuriame Giedriukas su savo žmona Onute dainuoja savo fantastiškas dainas, o aš pasakoju apie gyvenimą, kai jų gitaros ilsisi. Bet šis postas ne apie tai.

Šis ruduo mums abiems ypatingas. Mes abu laukėme ateinančių anūkių. Nesitarę, beveik tuo pačiu metu. Vis kalbėdavome apie tai, kaip mūsų gyvenimas įgauna kitą prasmę.

Kai spalio 8d man gimė anūkytė, jie abu su Onute traukė man sveikinimo dainas. Ir štai lygiai po savaitės, aš jiems sudainavau šventinę dainą (juokingai skamba šis žodis, kai „dainuoji“ absoliučią klausą turintiems žmonėms :))

Esu tokia laiminga už jų stebuklą, atėjusį į jų gyvenimą. Tiesiog mes abu iš „Stefos ir Broniaus“ jau tapom diedukais.

Ir noriu visiems palinkėti – džiaukimės vieni kitų pergalėmis ir laime, nes vien dėl to verta gyventi!“ – rašė V.Mičiulienė.

Su Giedriuku mes praleidom tiek daug laiko kartu . Scenoje ir šalia viens kito autobusėlyje, trankydamiesi po visą Lietuvą. Šiuo metu aš vaidinu savo mono spektaklį, o Giedriukas muzikaliai piršliauja po visą Lietuvą. Tačiau bendrai turime labai smagų projektą, kuriame Giedriukas su savo žmona Onute dainuoja savo fantastiškas dainas, o aš pasakoju apie gyvenimą, kai jų gitaros ilsisi. Bet šis postas ne apie tai. Šis ruduo mums abiems ypatingas. Mes abu laukėme ateinančių anūkių. Nesitarę, beveik tuo pačiu metu. Vis kalbėdavome apie tai, kaip mūsų gyvenimas įgauna kitą prasmę. Kai spalio 8d man gimė anūkytė, jie abu su Onute traukė man sveikinimo dainas. Ir štai lygiai po savaitės, aš jiems sudainavau šventinę dainą (juokingai skamba šis žodis, kai "dainuoji" absoliučią klausą turintiems žmonėms :)) Esu tokia laiminga už jų stebuklą, atėjusį į jų gyvenimą. Tiesiog mes abu iš "Stefos ir Broniaus" jau tapom diedukais :) Ir noriu visiems palinkėti - džiaukimės vieni kitų pergalėmis ir laime, nes vien dėl to verta gyventi! Giedrius Viduolis Ona Viduolienė

Posted by ViPirmadienis on 2024 m. spalio 16 d., trečiadienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito