Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Biržuose Jonas Nainys su savo „Audi RS 7 Sportback“ kliudė ir sužalojo policijos pareigūnę

Rugpjūčio 3-iąją Biržų miesto šventėje koncertavęs didžėjus, prodiuseris Jonas Nainys sukėlė eismo įvykį – su savo „Audi RS 7 Sportback“ kliudė ir sužalojo policijos pareigūnę.
Jonas Nainys
Jonas Nainys / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Policijos suvestinės duomenimis, rugpjūčio 3 d. apie 22 val. 57 min. Biržuose, Biržų pilies teritorijoje, automobilis „Audi RS 7 Sportback“, vairuojamas vyro (gim. 1983 m.), kliudė ir sužalojo tarnybos metu uniformuotą pareigūnę (gim. 1983 m.).

Biržų miesto šventės metu pareigūnė patruliavo pėsčiomis.

Pareigūnei buvo suteikta medicininė pagalba, šiuo metu ji gydoma ambulatoriškai.

Vairuotojui įteiktas šaukimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str.

Apie tai, kad minėtą automobilį vairavo Biržų miesto šventėje dalyvavęs didžėjus Jonas Nainys, pirmasis pranešė portalas tv3.lt. Panevėžio apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Akvilė Aleksejeva šią žinią patvirtino ir portalui Žmonės.lt.

Eismo įvykis – prieš pat koncertą

Eismo įvykis įvyko vos kelios minutės iki 23 val. vakaro. Biržų miesto šventės programos aprašyme nurodyta, kad diskoteka su DJ Jovani buvo numatyta nuo 23 val. iki 01.30 val. nakties.

Panevėžio apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Akvilė Aleksejeva portalui Žmonės.lt teigė, kad prieš koncertą J.Nainys susidūrė su sunkumais – dėl didelio žmonių srauto negalėjo privažiuoti prie savo pasirodymo vietos, todėl kreipėsi pagalbos į patruliavusią pareigūnę. Po to ir įvyko incidentas.

„Vairuotojas buvo lydimas pareigūnės, kad privažiuotų prie scenos, pasiruoštų savo pasirodymui, ir ją užkliudė. Buvo blaivus, o greitis tikrai nebuvo didelis“, – portalui Žmonės.lt komentavo A.Aleksejeva.

Šeštadienį J.Nainys instagrame dalijosi akimirkomis iš šventės Biržuose, tačiau apie nutikusį eismo įvykį sekėjams neužsiminė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas