Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusi grupės „Naujos pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė pasuko į grožio verslą

Trečiadienio vakarą, viešbutyje „Kempinski“ šurmuliavo būrys garsių pramogų pasaulio atstovų, nuomonės formuotojų ir geriausių šalies kosmetologų. Svečiams buvo pristatytos pasaulyje pripažintos kosmetikos naujienos. Jos buvo vainikuotos specialiai renginiui ruoštu iliuzionisto Manto Žmuidinavičiaus – Wizard magijos pasirodymu.
Garsūs žmonės rinkosi į kosmetikos pristatymą
Garsūs žmonės rinkosi į kosmetikos pristatymą / Organizatorių nuotr.

Ilgus metus dirbusi scenoje, televizijos laidose ir pramogų pasaulyje Skaistė Steikūnaitė dabar pasuko į grožio sritį. Žinoma moteris sako, kad pagrindinis aksesuaras visuomet yra šypsena, tačiau norint atrodyti žaviai, nereiktų pamiršti ir tinkamos kosmetikos:

„Aš manau, kad moterys privalo rūpintis savimi, visų pirma – savo savijauta, o gera kosmetika, neabejotinai padeda savimi pasitikėti labiau. O kas gali būti geriau, nei savo rytą pradėti su kosmetika, kurioje viena iš sudedamųjų dalių – deimantai?“

Pristatymo akimirkos – galerijoje:

Renginio metu garsūs svečiai neslėpė nuostabos stebėdami vieno garsiausių šalies iliuzionistų Manto Žmuidinavičiaus – Wizard pasirodymą. Žinomas magas specialiai renginiui paruošė pasirodymą. Išskirtinėje šventėje taip pat dalyvavo prekės ženklo atstovai iš užsienio, kurie atvyko vos porai dienų specialiai į renginį iš Kanados.

Organizatorių nuotr./Kosmetikos pristatymo akimirka
Organizatorių nuotr./Kosmetikos pristatymo akimirka

„Džiaugiamės, kad mūsų kurtas produktas sulaukė tokio pasisekimo, ir neabejojame, kad bičiulystė su ypatingais Lietuvos žmonėmis taps vis tvirtesnė ir tvirtesnė“, – sako Dany Brindamour.

Renginyje dalyvavusi žymi kosmetologė Katerina Stankūnė pasidalino savo įspūdžiais apie pristatytą kosmetiką:

„Jau kurį laiką dirbu su priemonėmis ir procedūromis savo kabinete bei rekomenduoju šiuos produktus savo klientams, kurių oda yra itin reikli ir išranki.“

Dar viena žinoma grožio ir estetikos profesionalė Rasita Rauckienė sako, kad atėjus šaltajam sezonui, rūpintis savo oda reikia intensyviau:

„Šaltesnis oras, šildymo sezonas, aplinkos veiksniai nėra naudingi mūsų odai, todėl tokiu metu būtina palepinti odą kokybiškais produktais. Džiaugiuosi, kad dar daugiau moterų susipažins su šia kosmetika, įvairiomis procedūromis. Tai – visų pirma neįtikėtina kokybė, žėrinčios klientės akys po procedūros, neapsakomas malonumas naudojant šias priemones ir namuose.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas