Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusios manekenės Aistės Jasaitytės karjeroje – pokyčiai: „Labai kompleksavau“

Aistė Jasaitytė-Čeburiak – moteris, kurios šypsena puošdavo populiariausių šalies žurnalų viršelius. Buvusi manekenė, televizijos projekto „Lietuvos šokių dešimtukas“ dalyvė jau kurį laiką tyliai džiaugiasi visai kitokia veikla.
Aistė Jasaitytė-Čeburiak
Aistė Jasaitytė-Čeburiak / Asmeninio albumo nuotr.

Nepasitikėjo savimi

Dabar 43-ejų A.Jasaitytė sėkmingai dirba jungistinės krypties (pagal analitinės psichoterapijos pradininko C.G.Jungo mokyklą) psichologe-psichoterapeute su paaugliais bei suaugusiaisiais.

Aistė Jasaitytė-Čeburiak ir Laura Šukienė
Aistė Jasaitytė-Čeburiak ir Laura Šukienė

Visgi net ir vienas garsiausių buvusių Lietuvos modelių susidūrė su nepasitikėjimu savimi. „Nuo išorės aš priėjau prie vidinio žmogaus pažinimo. Labai kompleksavau, galvojau, kaip žmonės vertins, ką gali ši mergina, kuri šypsosi, žinoti apie žmogaus vidų?“, – sprendimą kardinaliai pakeisti karjeros kryptį prisimena A.Jasaitytė.

Apsispręsti padėjo kelionės

Aistė pasakoja, kad norą sukti psichologijos keliu augino tarptautinė modelio karjera, leidžianti susipažinti su skirtingomis kultūromis.
„Pagyvenusi Japonijoje, Amerikoje ar kitam pasaulio žemyne, nes teko tikrai daug kardinaliai skirtingų kultūrų stebėti, aš supratau, kad man vis dėlto įdomiausias pats žmogus ir jo vidus“, – šypsosi psichoterapeutė.

VIDEO: Aistė Jasaitytė: nužengusi nuo žurnalų viršelių ji rūpinasi žmonių jausmais / GALIU AŠ, GALI IR TU


Poilsis – itin svarbus

A.Jasaitytė pabrėžia, kad rūpinimasis kitų žmonių psichologine gerove to paties nuolat moko ir ją. Anot moters, lygiai taip pat, kiek svarbus darbas, svarbus ir poilsis.

„Pirmiausia sveika siela, tada sveikas kūnas. Kai siela kenčia, tai tuomet niekas nepadeda. Ne be reikalo yra toks posakis – kas moka gerai ilsėtis, tas moka gerai dirbti“, – pabrėžia Aistė.

Apie tai, kaip Aistei sekėsi pakeisti savo gyvenimą, nugalėti baimes bei dar daugiau – Lauros Šukienės tinklalaidėje „Galiu aš, gali ir tu“, „Youtube“ kanale „Gyvenimas Šiaurėje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas