Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

COVID-19 komplikacijas patyrusi žinoma trenerė R.Vilkienė atsidūrė reanimacijoje

Garsi trenerė Rasa Vilkienė užsikrėtė koronavirusu ir, susidūrusi su rimtomis jo komplikacijomis, pateko į reanimaciją. Anot gydytojų, jos organizmo būklė vienu metu buvo kritinė, todėl dabar moteris įspėja saugotis kitus.
Rasa Vilkienė
Rasa Vilkienė / Asmeninio albumo nuotr.

Apie tai R.Vilkienė pranešė feisbuko paskyroje. Savo įraše ji įspėjo saugoti save ir savo šeimas.

Trenerė taip pat pridėjo nuotrauką iš reanimacijos.

„Man truputi yra geriau. Tai rašau su dideliu prašymu, saugokite save ir savo šeimas. Aš negalvojau, kad mane taip gali suimti, aš prakentėjau 12 dienų, bet, kaip matote, neišsikapsčiau pati... Esu reanimacijoj ir tikiu, kad pagysiu. Nors gydytojas pasakė, kad organizme jau buvo kritinė situacija su deguonimi, tai pačiu laiku buvo suteikta pagalba. Labai noriu jumis pasidžiaugti kiekviena atskirai ir kartu, kad jūs sportuojate ir nepasiduodate. AČIŪ už sąmoningumą.

Laukiu treniruočių, nes kaip sakiau, neprisimenu, kada esu sirgusi.
Laukiu 09.12 dienos stovyklos, nes tai buvo pats fainiausias laikas per šią vasarą ar net per šiuos metus, nes apie ją svajojau daug metų. Tikiu, kad rugsėjo 12 d. galėsiu susitikti su naujomis moterimis, gal ir jūs kuri prisijungsite.

Stiprybės, nepamirškite pajudėti nors 30-45 min.

Mane nuo priepuolių išgelbėjo būtent kvėpavimo gimnastika 3 kartus per dieną.

Jai užduosite klausimą, ar skiepytis, sakysiu, spręsti jums. Bet saugotis ir laikytis visų priemonių reikia. Tai būkime sąmoningi, mums reikia sveikų žmonių. Tiems, kam yra 70, taip, rekomenduoju skiepytis, nes jie miršta ne nuo covid, o nuo covido sukeltų plaučių komplikacijų, tai yra trūkumas deguonies, ir uždūsta.

Šiuo atveju man ir yra plaučių uždegimas. Apkabinu, bučiuoju. Tikiu kad jau greitai būsiu su jumis ir labai noriu paskatinti jungtis į 28 d. atsilenkimų iššūkį – liekna talija! Nepasiduokime, būkime kartu“, – rašė R.Vilkienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas