Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

COVID-19 sugriovė šokėjo Justino Mejerio planus: teko atšaukti kelionę

Po švenčių šokėjas Justinas Mejeris turėjo planų – kartu su draugėmis jis būtų keliavęs į saulėtą Ispaniją ir mėgavęsis poilsio akimirkomis. Tačiau viską sugriovė koronavirusas. Paskutinę dieną prieš kelionę atliktas testas parodė teigiamą rezultatą.
Justinas Mejeris
Justinas Mejeris / Asmeninio albumo nuotr.

Socialinio tinklo paskyroje šokėjas Justinas Mejeris prieš kurį laiką su gerbėjais pasidalijo liūdna naujiena. Vaikinas turėjo išvykti į Fuerteventūrą, tačiau likus vos kelioms akimirkoms prieš kelionę sužinojo, kad serga koronavirusu.

„Lygiai prieš 2 metus daryta nuotrauka, pamenu, tik, kad Milano oro uoste buvo pilna žmonių su kaukėmis, nes tuo metu Kinijoje jau buvo prasidėjęs COVID virusas. Po poros mėnesių ji prasidėjo ir Lietuvoje… Šiandien buvo suplanuota kelionė į Fuerteventūrą ir prieš skrydį sužinojau, kad man TEIGIAMAS.

Širdis plyšta, ašaros byra, nes dvejus metus laukiau progos išlėkti ir per šį laiką nė karto nesirgau, o va prieš suplanuotą kelionę bacc.

Tai čia dar ne viskas, grįžus iš kelionės turėjau turėti suplanuotą operaciją, kurią, matyt, irgi reikės nukelti dėl nusilpusio organizmo.

Planuok neplanavęs, esi kaip lapas, blaškomas vėjo po laukus ir klausimas, kiek dar ši nežinomybė tęsis… Žodžiu, visiems sveikatos ir saugokite save bei kitus!“, – socialiniame tinkle rašė Justinas, kuris savo mintimis sutiko pasidalinti ir su 15min skaitytojais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas