Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Basčio šeima įsiamžino tradicija tapusioje fotosesijoje: „Organizuoja žmona, vyrui belieka šypsotis“

Kalėdų laukimas atlikėjo Deivido Basčio ir jo žmonos Agnės šeimoje prasideda likus geram mėnesiui iki švenčių – tuomet namuose sužimba eglė, o pora kartu su sūnumis Armandu ir Ajumi įsiamžina kalėdinėje fotosesijoje. Ir nors šiemet pasaulį sukaustė pandemija, tokių gražių tradicijų laužyti nevalia, tuo labiau, kad po kurio laiko žvelgdamas į nuotraukas dar kartą įsitikini, kaip greitai auga vaikai.
Agnė ir Deividas Basčiai su vaikais kalėdinėje fotosesijoje
Agnė ir Deividas Basčiai su vaikais kalėdinėje fotosesijoje / Augustina Jo Photography nuotr.

Kalėdinė fotosesija jau spėjo tapti Deivido Basčio šeimos tradicija. Ji atsirado gimus mažajam Ajui, taigi, tęsiasi trečius metus. Prieš šventes pasidarę profesionalių nuotraukų, vėliau šeima jas dovanoja savo artimiesiems.

„Kalėdines fotosesijas organizuoja mano žmona, o mums, šeimos vyrams, belieka tik šypsotis fotografei!“ – duodamas interviu 15min juokėsi Deividas.

Šiais metais fotosesija vyko Klaipėdoje, jaukias šeimos akimirkas įamžino fotografė Augustina.

„Daug gražių kadrų ji sugebėjo padaryti per pusvalandį – nespėjo pavargti nei vaikai, nei tėvai! Mėgstu, kai viskas vyksta greitai ir profesionalai“, – pagyrų negailėjo D.Bastys.

Augustina Jo Photography nuotr./Deividas Bastys su žmona Agne ir vaikais
Augustina Jo Photography nuotr./Deividas Bastys su žmona Agne ir vaikais

Kasmet žvelgdamas į kalėdinius savo šeimos kadrus vyras mato, kaip viskas greitai keičiasi.

„Visos fotosesijos savaip ypatingos jau vien tuo, kad galime stebėti, kaip auga ir keičiasi mūsų vaikai, brolių ryšys darosi vis tvirtesnis“, – pasidžiaugė Deividas.

O kalėdinė nuotaika atlikėjo namuose tvyro dar nuo lapkričio pabaigos – kad vaikams būtų smagiau, čia jau džiugina papuošta eglutė.

„Dovanėlės jau irgi paruoštos, net suorganizavome pokalbį su Kalėdų Seneliu! Belieka sulaukti švenčių“, – šypsosi D.Bastys.

Kalėdinė šeimos fotosesija – galerijoje:

Ne paslaptis, kad šiemet Deividui jos bus kitokios – dėl pandemijos atlikėjas negali vykdyti savo koncertinės veiklos. Vis dėlto su žmona Agne šiuo klausimu siekia išlikti pozityvūs ir paieškoti situacijoje pliusų.

„Visgi tai bus pirmi metai, kai nei per Kalėdas, nei per Naujuosius nereikės skubėti kilti nuo stalo ir lėkti koncertuoti. Bus keista, bet džiaugsiuosi, kad esame kartu ir esame sveiki.

Norisi tikėti, kad viskas greitai baigsis! O kai turi vaikų, negali liūdėti, norisi jiems sukurti jaukias ir linksmas šventes, tai pasistengsime namuose tą jaukumą ir susikurti“, – įsitikinęs Deividas.

Kalėdų jis neįsivaizduoja be kelių dalykų – šeimos, gardžių patiekalų, kalėdinių filmų ir sniego. „Labai norėtųsi per Kalėdas jo sulaukti“, – pridūrė.

O štai kaip atrodė pirmoji D.Basčio šeimos kalėdinė fotosesija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas