Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

OG Version – apie verslą, įkvėpimą Meksikoje ir keliones su dukra Isabelle: „Nesame lepūs“

Žinomas reperis Dominykas Ježerys-OG Version, antrus metus iš eilės karaliavęs didžiojoje „Granatos Live“ festivalio scenoje, vis dažniau paatvirauja norįs karjeros siekti ne tik muzikoje, bet ir versle. Tam pritaria ir jo mylimoji, nuomonės formuotoja Karolina Meschino.
OG Version ir Karolina Meschino
OG Version ir Karolina Meschino / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Ir šiems metams, ir ateičiai turiu ambicingų planų. Tiesa, savęs nespaudžiu, leidžiu viskam vykti natūraliai“, – portalui Žmonės.lt sakė nuo festivalio scenos nulipęs OG Version.

Jau kitą mėnesį OG Version gerbėjams ketina pateikti staigmeną – pristatys naują, jaunimo laukiamą singlą, pažymėsiantį trečiojo albumo kūrimo pradžią.

„Turiu gal dvidešimt dainų, kurių esame įrašę demo versijas. Jos galėtų atsirasti albume, tačiau nenoriu niekur skubėti. Viskam savas laikas“, – įsitikinęs atlikėjas.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./OG Version
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./OG Version

Jis pasakojo bendradarbiaujantis su nedidele kūrybine komanda, todėl, natūralu, nauji projektai gimsta lėčiau ir yra labai apgalvoti.

OG Version paatviravo šiuo metu rečiau apsilanko įrašų studijoje, nes nori daugiau laiko skirti šeimai, sau ir kelionėms.

Bene įsimintiniausias atostogas reperis praleido Meksikoje. Šios spalvingos šalies muzikos kultūra šiek tiek atsispindės ir kai kuriose jo dainose, kurios jau beveik paruoštos eteriui.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./OG Version
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./OG Version

„Kelionės visada įkvepia. Į jas vykstame ir su draugais, ir su dukra. Kai kartu būna Isabelle, renkamės lengvesnius maršrutus. Nors tiek Karolina, tiek aš nebijome su dukra keliauti toliau, mums tai nėra vargas“, – sako jaunas tėtis.

Išvykos su draugais jam apskritai nekelia rūpesčių – nėra svarbus komfortas, nakvynės vieta, maršrutas. „Nesame lepūs“, – šypsosi garsus atlikėjas.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Karolina Meschino
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Karolina Meschino

Keliones su Karolina jie planuoja kartu – patys perka lėktuvo bilietus, rezervuoja viešbučius, lankytinas vietas renkasi pagal kitų keliautojų atsiliepimus.

Prieš daugiau nei metus į verslo vandenis nėręs reperis tikisi, jog jo ir bičiulio valdomas sėkmingas startuolis netrukus pritrauks investicijų iš užsienio.

„Kol kas visi pinigai yra versle, bet, kai gausiu dividendus... Galbūt pirksiu automobilį ar nekilnojamąjį turtą Ispanijoje“, – apie ateities planus užsimena OG Version.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Dominykas Ježerys - OG Version ir Karolina Meschino
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Dominykas Ježerys - OG Version ir Karolina Meschino

Jis penktadienį vakare buvo vienas pirmųjų, koncertavusių „Granatos Live“ scenoje. Jau įvyko ir Evgenyos Redko, Vaidoto Baumilos ir „Jubël“ pasirodymai.

Jubiliejinio, dešimtojo festivalio „Granatos Live“ programoje, liepos 26-28 dienomis, suplanuota dešimtys užsienio ir Lietuvos muzikantų bei grupių, kurių pasiklausyti susirinko tūkstančiai žmonių.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas