Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

D.Vapsvė užveria savo parduotuvės duris: „Mus įveikė Kauno savivaldybė“

Dizainerė Diana Vapsvė pasidalijo žinia apie parduotuvės Kaune uždarymą. Anot jos, taip atsitiko ne dėl Covid-19, o dėl Kauno miesto savivaldybės sprendimų, nepalankių jos verslui.
Diana Vapsvė
Diana Vapsvė / Viganto Ovadnevo ir Žygimanto Gedvilos nuotr.

Savo feisbuko puslapyje Diana Vapsvė pasidalijo žinia apie parduotuvės uždarymą.

„Mūsų Kauno parduotuvės neįveikė Covid-19, tačiau įveikė Kauno savivaldybė. Esame priversti uždaryti savo parduotuvę Vilniaus g. 70, Kaune nuo liepos mėn. 31d.“, – rašė ji.

Norėdama išparduoti likusias prekes, nusprendė padaryti nuolaidą. „Skelbiame Kauno parduotuvės uždarymo nuolaidas drabužiams, esantiems parduotuvėje.“

Moteris dėkojo visiems, kurie žada apsilankyti jos parduotuvėje. „Būsime dėkingi, jei užsuksite ir palengvinsite mums išsikraustymą.“

Verslininkės vyras Virginijus Vapsva, kuris yra UAB „Modi 2“ generalinis direktorius, pasakodamas 15min tikina, kad apie Vilniaus gatvės Kaune rekonstrukciją ir akliną uždarymą sužinojo žiūrėdamas žinias. „Apie pačią rekonstrukciją žinojome, bet, kad uždaro aklinai, tai yra, nepalikdami jokio praėjimo net ir ten dirbantiems, nežinojome“, – portalui 15min pasakoja generalinis direktorius.

Ta Vilniaus gatvės dalis, kurioje yra Dianos Vapsvės parduotuvė, bus uždaroma nuo rugpjūčio 2 dienos.

V.Vapsva, kaip pasakoja pats, bandė susisiekti su Kauno miesto savivaldybe ir įmone, vykdančia statybas minėtoje gatvėje. Vyras apgailestauja, kad su savivaldybe susisiekti jam nepavyko – nusiuntęs elektroninį laišką, atsakymo negavo.

Anot Virginijaus, parduotuvė, esant palankioms aplinkybėms, turėtų vėl atverti duris nuo kitų metų. „Kyla daug klausimų – vienas iš jų – kaip išsaugoti darbuotojus, kurie pusę metų negalės dirbti. Nuostolius kol kas apskaičiuoti sunku“, – pasakoja generalinis direktorius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Diana Vapsė ir Virginijus Vapsva
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Diana Vapsė ir Virginijus Vapsva

15min primena, kad seniausioje Kauno susisiekimo arterijoje – Vilniaus gatvėje – prasidėjo ilgai lauktas kapitalinis remontas. Liepos 12 dieną nuo Rotušės aikštės iki požeminės pėsčiųjų perėjos startuos pirmasis etapas.

Planuojama, kad naudotis atnaujinta senamiesčio danga bei kitais patogumais bus galima kitų metų vasarą.

Atnaujinta Vilniaus g. susilies su ilgiausia pėsčiųjų gatve Rytų Europoje – Laisvės alėja. Pastaroji po atnaujinimo tapo draugiška ir pėstiesiems, ir dviratininkams.

Išsaugotą liepų alėją papuošė granitinė danga, nauji suoliukai ir modernus LED apšvietimas. Pėstiesiems skirtoje gatvėje atgimė ir Kauno simboliu tapęs fontanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas