Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininką Vaidą Baumilą į koncertą Kaune atlydėjo žavi užsienietė Amy

Dainininkas Vaidas Baumila su instrumentine grupe šeštadienio naktį Kauno naktiniame klube „BarBar‘a“ surengė gyvo garso koncertą. Po aštuonių mėnesių darbo laive neseniai į Lietuvą sugrįžęs atlikėjas klube pasirodė su žavia užsieniete.
Vaidas Baumila su Amy
Vaidas Baumila su Amy / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Vaidas su ta pačia mergina vėlyvą penktadienio vakarą pasirodė ir Lino Adomaičio koncerte muzikiniame klube „Combo“.  Meiliai su kompanione bendravęs atlikėjas iš pradžių neskubėjo apie ją atvirauti.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vaido Baumilos bičiulė Amy ia Didžiosios Britanijos
Amy

Vėliau V.Baumila atskleidė, kad jam kompaniją palaikiusi mergina yra Amy, dirbusi kartu su atlikėju kruizinio laivo „Queen Elizabeth“ trupėje. Vaidas tvirtino, kad šokėja – tiesiog gera bičiulė, atskridusi kelioms dienoms iš Anglijos jo aplankyti.

„Amy į Kauną atkako ne viena. Su ja atskrido dar trys trupės nariai, bet jie nuėjo pasiklausyti mano brolio Donato koncerto kitame naktiniame klube, o Amy liko su manim“, – tvirtino V.Baumila. 

Jis sakė nesistebintis, kai yra peršamas su visomis greta pasirodžiusiomis merginomis. Pasak V.Baumilos, žmonėms reikia apie ką nors šnekėti. Dainininkas patikino kol kas krūtinėje turįs laisvą širdį. 

Amy, ne vieną sezoną dirbusi kruiziniuose laivuose, ten vėl žada grįžti. „Džiaugiuosi, kad draugai mane aplankė ir išgirs, kaip dainuoju lietuviškai“, – sakė V.Baumila. Jis pats artimiausiu metu grįžti į laivą neketina. 

Kol kas V.Baumila bilieto į Didžiąją Britaniją neturi, bet įgyvendinęs kelis projektus Lietuvoje, išvykti ten vis tiek ketina. Dainininkas svajoja apie darbą Londono miuzikluose.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Koncerto akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./    Vaido Baumilos koncerto akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Linas Adomaitis ir Vaidas Baumila
Teodoro Biliūno nuotr./ Prieš savo koncertą Vaidas Baumila dar spėjo sudainuoti ir su Linu Adomaičiu jo palydose į Ameriką

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento