Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Juozas Butnorius tapo tėvu: dukrai suteikė graikų kilmės vardą

Dainininkas Juozas Butnorius sūpuoja savo pirmagimį – jam ir jo žmonai Gražinai Butnorienei pirmadienį gimė dukra.
Dainius Butnorius, Gražina Butnorienė
Juozas Butnorius, Gražina Butnorienė / Astos Pažereckaitės ir asmeninio albumo nuotr.

Džiugias naujienas pora pranešė socialiniuose tinkluose.

„Čia yra maksimumas, ką gali žmogus patirti! Sveika atvykus į šį pasaulį, dukrele“, – instagrame rašė Juozas Butnorius. Pora pranešė ir išrinkusi dukrai vardą – ją pavadino Agota.

Juozui Agota yra pirmasis vaikas, o jo žmonai Gražinai – trečiasis. J.Butnorius jau anksčiau atviravo apie savo jausmus sužinojus, jog mylimoji laukiasi.

„Viskas lyg iš vadovėlio – pirma piršlybos, po to – vestuvės, o dabar ir kūdikėlio laukimas“, – neslėpė džiaugsmo būsimi tėveliai, svarbiąją gyvenimo akimirką įamžinę jaukioje šeimyninėje fotosesijoje. Tiek Juozas, tiek jo išrinktoji buvo atviri – emocijų daugybė.

Butnorių šeimos fotosesija – galerijoje:

„Man tai – nauja, pirma tokia patirtis. Džiaugiuosi kiekviena akimirka. Pamenu, kai draugai sakydavo, kad vaikelio laukimas yra tikras stebuklas. Dabar tą tikrai žinau ir visiškai pritariu! Besilaukianti Gražina man tokia graži! Tokia magiška! Jos besikeičiančios kūno formos, mažylio spyriai, kuriuos gali pajusti... Galvoje tiek daug džiaugsmingų minčių ir emocijų, kad net sunku viską išsakyti žodžiais“, – sakinius berte bėrė laimingas pašnekovas.

Gražina ir Juozas šeimos pagausėjimą planavo kruopščiai. Tiesa, pora nesitikėjo, jog begalinis noras susilaukti mažylio realybe virs taip greitai.

„Pirmadieniais su draugais žaidžiu krepšinį. Ir vieną tokį vakarą grįžęs namo tarsi pajutau ypatingą mylimosios dėmesį – ji buvo tokia miela, šilta, ypatinga lyg pirmąją mūsų draugystės dieną. Tiesa, tuomet tik nusistebėjau, bet dar nieko neįtariau“, – pasakojo dainininkas.

Astos Pažereckaitės nuotr./Juozas Butnorius, Gražina Butnorienė su vaikais
Astos Pažereckaitės nuotr./Juozas Butnorius, Gražina Butnorienė su vaikais

Išvydusi teigiamą nėštumo testo rezultatą, Gražina džiuginti mylimojo neskubėjo – norėjo ryte, pakartojusi tyrimą, įsitikinti, kad šeimą tikrai netrukus papildys naujas narys. Nors antrasis baldymas buvo nebetikslus, Gražina nutarė nebelaukti ir pranešti gerąją naujieną.

„Dalyvavau, kai žmonai buvo atliekamas pirmasis echoskopijos tyrimas. Tas mažas taškelis ekrane... Stipresnio emocinio džiaugsmo iki šiol nebuvau išgyvenęs“, – patikino J.Butnorius.

Vėliau dėl karantino jis negalėjo lydėti žmonos į konsultacijas, todėl žinią apie vaikelio lytį Gražina išgirdo būdama viena. „Šiokia tokia nuoskauda buvo“, – neslėpė J.Butnorius.

Astos Pažereckaitės nuotr./Juozas Butnorius, Gražina Butnorienė su vaikais
Astos Pažereckaitės nuotr./Juozas Butnorius, Gražina Butnorienė su vaikais

Pirmojo vaikelio atėjimo laukęs dainininkas anksčiau juokais sakė dėl nėštumo labiau panikavęs nei žmona. Jei tik Gražina užsimindavo apie kokį savijautos pokytį, vyras tuoj pat pareikšdavo vešiąs ją į ligoninę.

„Man tai ne pirmas nėštumas. Bet jis tiesiog tobulas. Jaučiuosi gerai, nepykina, jokių ypatingų norų neturiu. Bet taip pat buvo kai laukiausi dabar 7 metų Karolinos ir 5 metų Mato.

Žinoma, diena nelygi dienai, bet iš esmės suprantu, kokį gyvenimo etapą išgyvenu, ką patiria organizmas ir kad kurį laiką teks susitaikyti su nejaukiais pojūčiais“, – sakė G.Butnorienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas