Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dalia Belickaitė su Edvinu Šeškumi pajūryje minėjo ypatingą progą: „Esu be galo dėkinga“

Nuomonės formuotojai, televizijos laidų vedėjai Daliai Belickaitei ir krepšininkui Edvinui Šeškui liepos 10-oji buvo ypatinga – pora paminėjo trečiąsias santuokos metines.
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus
Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės

Vestuvių metinių proga D.Belickaitė instagrame pasidalijo jautriais žodžiais, skirtais mylimam vyrui Edvinui. Įrašu sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

„Švenčiu trejus metus ir esu be galo dėkinga už meilę ir džiaugsmą, kurį atnešei į mano gyvenimą“, – rašė ji, pasidalijusi vestuvių šventės nuotrauka.

Ypatingą progą pora paminėjo pajūryje.

Primename, kad Dalios ir Edvino tuoktuvių ceremonija vyko 2021 metų liepos 10-ąją neogotikinėje Birštono Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje. Sveikinti jaunavedžių prie šventovės rinkosi artimieji, draugai bei kolegos.

25-erių metų laidų vedėja anksčiau buvo sakiusi, jog niekada neprarado vilties, tačiau nerimo prieš vestuves netrūko. Dėl pandemijos D.Belickaitė kartu su Edvinu Šeškumi buvo apgalvoję ir kitokį vedybų scenarijų.

„Vestuvėms ruošiuosi labai intensyviai. Čia – tarsi mano kūdikėlis, mano projektas, kuriam atidaviau visą save. Jeigu viskas pavyks, vestuvės turėtų atrodyti įspūdingai. Kyla visokių minčių, nes su karantinu neiname į gerąją pusę.

Viską darome pagal planą, ir, kai artės data, tada ir darysime sprendimą. Su Edvinu pasikalbame, ką darytume vienokiu ar kitokiu atveju, ar nukeltume, ar susituoktume tik tarp artimųjų, o švęstume vėliau. Bet labai noriu tikėti, kad viskas vyks taip, kaip tikimės dabar“, – apie savo planus anksčiau pasakojo Dalia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas