Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus parodė dukrą ir prabilo apie skaudžius išgyvenimus

Nuomonės formuotoja Dalia Belickaitė (26) ir krepšininkas Edvinas Šeškus (28) žurnalui „Žmonės“ pasakojo iki šiol negalintys patikėti ant rankų laikantys keturių mėnesių dukrą. Ji – didžiausias poros džiaugsmas po itin skaudžių išgyvenimų...
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus su dukra Atėne
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus su dukra Atėne / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Išskirtiniame interviu žurnalui „Žmonės“ Dalia atvirai prabilo, kad laukiantis dukters ją kamavo įvairios baimės. Daugelį jų padiktavo iki šiol širdį verianti ankstesnė patirtis – prieš gimstant Atėnei moteris prarado kūdikį. „Neįsivaizdavau, kad man, jaunai, sveikai, taip gali nutikti. Atrodė, tai – pasaulio pabaiga, blogiausias gyvenimo momentas“, – žurnalui „Žmonės“ sakė Dalia.

Tuos mėnesius ji prisimena kaip juodžiausius gyvenime. Dalia pasakojo supratusi, kad atsigauti pavyks tik susilaukus vaikelio. Tad dabar, gimus dukrai, Dalia su Edvinu skrajoja padebesiais – nėra geresnio vaisto už plačią Atėnės šypseną. Ją pora „taupė“ tik sau ir artimiesiems – iki šiol tūkstančiams sekėjų socialiniuose tinkluose nerodė savo mažylės.

„Sekėjams sakydavau, jog ją parodysime tada, kai pajusime, kad laikas“, – patikino Dalia, o Edvinas pridūrė: „Tas laikas atėjo – tegul mūsų Atėnė šypsosi visiems!“

Visas išskirtinis šeimos interviu ir fotosesija – šios savaitės žurnale „Žmonės“, o portalo Žmonės.lt prenumeratoriams jau dabar. Skaityti galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas