Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalia Belickaitė ryžosi naujai avantiūrai: „Neabejoju, kad pavyks“

Ugningoji Dalia Belickaitė gyvenime derina daugybę veiklų. Ji veda televizijos laidas, aktyviai bendrauja su sekėjais socialiniuose tinkluose ir augina dukrelę. Visgi žongliruodama užimta kasdienybe Dalia ryžosi naujai avantiūrai.
Dalia Belickaitė
Dalia Belickaitė / Asmeninio albumo ir Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

D.Belickaitė nusprendė prisijungti prie „LNK iššūkio. Pagauk bangą!“ komandos. Ji jau netrukus pradės mokytis banglenčių sporto. Anot dalyvės, ji nekantrauja – labai pasiilgo sporto ir azartiškų varžybų, o sulaukusi kvietimo dalyvauti projekte, nedvejojo.

„Klausiau ir linksėjau: taip, taip, taip, galite mane įskaičiuoti“, – juokėsi ji.

Nors ir dabar ne visada paprasta sustyguoti ypač užimtą kasdienybę, D.Belickaitė pasiryžusi – eis į visas „citywave Vilnius“ dirbtinės bangos baseine vyksiančias treniruotes.

„Man banglentės visada atrodė smagi veikla, įdomi veikla ir kartu – sunki veikla. Tik Lietuvoje gan sudėtinga Jei ir norėtum pamėginti atsistoti ant bangos, reikėtų vykti į pajūrį, o ten juk ir bangos ne visada būna. „citywave Vilnius“ atsidaro tobulu metu – ateis tamsūs vakarai, žiema, o ten bus galima pasijausti kaip kokiuose Havajuose. Vandenėlis šiltas, nuotaika nereali ir supiesi ant lentos“, – šypsojosi būsima „LNK iššūkio. Pagauk bangą!“ dalyvė.

Dalia Belickaitė
Dalia Belickaitė

Dalia teisi. Netrukus duris atversiančiame „citywave Vilnius“ banglenčių sportą galės išbandyti kiekvienas norintis – saugiai, šiltai ir su profesionalų priežiūra. Visus naujojo LNK projekto dalyvius treniruos patyręs Lietuvos banglenčių sporto čempionas Rokas Bakstys.

„Jis jaučiu ir gimė ant banglentės! Pažiūrėsim, man nebus taip lengva, kaip atrodo žiūrint į jį, bet mėginsiu. Mėgstu iššūkius, mėgstu išlipti iš komforto zonos. Be to, labai pasiilgau sporto ir varžybų“, – sakė buvusi krepšininkė, netrukus antrąjį gimtadienį švęsiančios dukrelės mama.

Tado Sirvydžio nuotr./Rokas
Tado Sirvydžio nuotr./Rokas

Sportas Daliai yra didelė gyvenimo dalis, o ir gyvenimą ji susiejo su sportininku. D.Belickaitės vyras yra krepšininkas Edvinas Šeškus.

„Nemoku ir nemėgstu pralaimėti. Gal ir nereikės, nes man sporto srityje viskas gan greitai pavyksta. Nesinori girtis, bet sportui esu tikrai gabi. Už tai jaučiuosi dėkinga tėvams, nes nuo vaikystės lankiau įvairias sporto šakas, o dabar moku greitai adaptuotis prie bet kurios situacijos“, – pasakojo D.Belickaitė.

Moteris sako puikiai suprantanti, kad projektas iššūkiu pavadintas ne veltui, čia tikrai bus ką veikti.

„Labai laukiu, noriu paprakaituoti ant lentos, nukristi po banga. Bet neabejoju, kad pavyks“, – sakė ji.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Dalia Belickaitė
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Dalia Belickaitė

Dalia viliasi, kad projekte jai kojos nepakiš tai, ką pati laiko didžiausia savo silpnybe – savikritiškumas ir didžiulis azartas.

„Man gali trukdyti pačios spaudimas sau. Esu perfekcionistė ir jei kažką darau, tai noriu daryti labai gerai. Per daug save užspaudžiu ir kartais pamirštu pasimėgauti, pasidžiaugti. Esu labai užsispyrusi – man viskas turi pavykti iš pirmo karto“, – kalbėjo raudonplaukė.

Anot Dalios, užsispyrimas ne tik kiša koją, bet gali ir padėti.

„Siekiu tikslo žūtbūt, nesvarbu, kas pasimaišytų kelyje. Kai noriu, viską galiu padaryti, man viskas įmanoma. Pamatysit, pagausiu bangą!“ – juokėsi D.Belickaitė.

Tiesioginis naujojo šou „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ atidarymas iš „Enefit arena powered by citywave“ – lapkričio 9-ąją, 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito