Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Danielius Bunkus jautriai pasveikino sūnų Kristupą su 13-uoju gimtadieniu: rengia išskirtinę šventę

Verslininkui Danieliui Bunkui ir atlikėjai Natalijai Bunkei rugpjūčio 15-oji ypatinga diena. Tą dieną lygiai prieš tryliką metų gimė jų sūnus Kristupas.
Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu / „Nikodema Photography“ nuotr.
Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu / „Nikodema Photography“ nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ žinomas verslininkas pasidalijo sūnaus nuotrauka ir skyrė jam jautrius žodžius.

Įrašu D.Bunkus sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Su gimtadieniu, mano brangiausias sūnau!!! Sunku patikėti, kad jau 13 metų kartu kolekcionuojam nuostabiausias gyvenimo akimirkas, gyvenimo iššūkius ir patirtis, kelionių nuotykius, skaičiuojam nubrozdintus kelius ir alkūnes, kartu džiaugiamės mažais ir dideliais nepakartojamais dalykais ir kartais drauge liūdime.

Sunku patikėti, kad taip greitai prabėgo tavo vaikystė ir tu jau tapai mažu išdykusiu paaugliuku, vis drąsiau reiškiančiu savo nuomonę ir vis labiau savimi pasitikinčiu bei vis drąsiau tyrinėjančiu tą didžiulį, bet kol kas taip mažai dar pažįstamą pasaulį...

Sūnau, eik per gyvenimą drąsiai, net jei kada nesiseks, tai bus vertingiausios pamokos, nes jas išmokęs būsi tu pats. Vadovaukis širdimi, nes ji visada patyliukais žino, kuris kelias yra teisingas. Ir eidamas savo keliu visada rask laiko padėti tiems, kuriems iš tiesų to reikia. Su 13-uoju gimtadieniu, mano sūnau!!! Tavo tėtis“, – rašė D.Bunkus.

Pasiteiravus, kaip planuoja švęsti sūnaus gimtadienį, D.Bunkus portalui Žmonės.lt sakė, kad Kristupo laukia ypatingos pramogos.

„Kristupo gimtadienį su jo draugais švęsime rytoj, poligone Vilkų bazė. Karo instruktoriai, su kuriais esame dirbę Ukrainoje, berniukus mokys pirmosios pagalbos bei išgyvenimo laukinėje gamtoje praktikų. Per pietus visi dalyviai gaus kareiviškus maisto davinius. Popiet organizuosime šratasvydžio treniruotes, mokysime dalyvius ginklų valdymo, judėjimo su ginklu, priešo aptikimo ir kitų praktikų. Berniukai pasiskirstys į dvi grupes – šturmo ir pastatų gynybos grupes. Po kiekvieno raundo aptarsime klaidas ir numatysime taktikas kitam puolimui ir gynybai. Tikiuosi, kad vaikai vakare grįš pilni įspūdžių, dar labiau susidraugavę ir visiškai nusikalę“, – Žmonės.lt sūnaus gimtadienio planais dalijosi D.Bunkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?