Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Danielius Bunkus į draugų vestuves atvyko su modeliu Samanta Pancerevaite: pasakė, ar jie pora

Verslininkas Danielius Bunkus savaitgalį Vilniuje praleido draugų vestuvėse, kuriose apsilankė su modeliu Samanta Pancerevaite. Jiedu noriai pozavo nuotraukoms, o kadrais dalijosi socialinėje erdvėje. Žmonės.lt žinomas vyras atsakė, kas juos sieja.
Danielius Bunkus su Samanta Pancerevaite
Danielius Bunkus su Samanta Pancerevaite / Socialinių tinklų nuotr.

Socialiniuose tinkluose verslininkas Danielius Bunkus pasidalijo kadrais iš prabangių draugų vestuvių sostinės restorane „Pacai“. Jį atlydėjo modelis Samanta Pancerovaite, kuri tą vakarą buvo pasipuošusi akį traukiančia ryškia raudona suknele.

D.Bunkus buvo pasipuošęs baltais marškiniais, kuriuos prisiderindamas prie Samantos pasipuošė raudonos spalvos varlyte.

Socialinių tinklų nuotr./Danielius Bunkus su Samanta Pancerevaite
Socialinių tinklų nuotr./Danielius Bunkus su Samanta Pancerevaite

Žmonės.lt susisiekus su D.Bunkumi, šis kaip tik su Samanta automobiliu vyko iš vestuvių. Jiedu patvirtino, kad šventėje dalyvavo kaip pora.

Tačiau paklausus, ar galima juos laikyti oficialia nauja pora Lietuvos pramogų pasaulyje, abu pakeitė dvejopus atsakymus.

„Mes esame pažįstami trejus metus, tačiau Samanta gyvena Londone, o aš Vilniuje. Kartais susitinkame. Draugaujame nuo vakar“, – Žmonės.lt juokėsi vyras.

O Samanta tai išgirdusi kalbas apie oficialius santykius šias kalbas paneigė.

„Na, taip, mes oficialiai dar nesame nusprendę draugaujame, ar ne“, – kalbėjo D.Bunkus.

Socialinių tinklų nuotr./Danielius Bunkus su Samanta Pancerevaite
Socialinių tinklų nuotr./Danielius Bunkus su Samanta Pancerevaite

Danielius ir Samanta sakė suprantantys, kad po šių nuotraukų paviešinimo jie sulauks daugiau klausimų dėl statuso, tačiau per daug dėl to galvos nesuka.

„Man tos kalbos nelabai rūpi, nes aš negyvenu Lietuvoje. Aš kartais net nepastebiu, kad kažkas kažką apie mus parašė. Man nelabai svarbu, čia Danielius labiau influenceris Lietuvoje“, – nestokodama geros nuotaikos sakė Samanta.

„Aš irgi seniai jau pripratęs, kad kas ką nori, tas tą ir šneka“, – Žmonės.lt patikino Danielius Bunkus.

Ekrano nuotr./Danieliaus Bunkaus įrašas apie Samantą Pancerevaitę
Ekrano nuotr./Danieliaus Bunkaus įrašas apie Samantą Pancerevaitę

Žmonės.lt primena, kad kalbos apie D.Bunkaus ir S.Pancerevaitės santykius sklando jau porą metų. Jiedu nevengia kartu fotografuotis, o taip ir toliau kursto tokias kalbas. Pernai Danielius savo socialiniuose tinkluose pasidalijo žavios moters nuotrauka, o prie jos panaudojo širdelių simbolius. Taip pat Instagramo istorijose jis Samantai skyrė ir gražius žodžius.

„Tu esi mano sielos daina, mano nuostabiausio grožio moteris ir kartais mano geriausias draugas, kai kartu gliaudome sėmkes su treningais ir pezam nesąmones“, – šalia merginos nuotraukos rašė verslininkas.

„Galiu patvirtinti, jog su Danieliumi nesame pora – esame geri draugai, kurie pasikalba. Tiesiog mūsų humoro jausmas labai sutinka ir būna smagu pasikalbėti apie kasdienines ir darbines problemas, pasijuokiant ir su sarkazmu. Na, o meilūs žodžiai – tai Danieliaus mintys. Kitų žmonių minčių kontroliuoti negali niekas“, – Žmonės.lt 2023 metais sakė Samanta.

Taip pat skaitykite: Gražuolės iš Lietuvos istorija: aštuoni titulai, papuošalai už penkis milijonus eurų ir baisi trauma

Mergina anksčiau dalyvaudavo grožio konkursuose, dirbo modeliu ir ne kartą su didžiausiomis Holivudo žvaigždėmis dalyvavo Kanų kino festivalyje, tačiau po nelaimingo atsitikimo, kai iškrito iš antro aukšto balkono ir turėjo iš naujo mokytis vaikščioti, jos veiklų spektras kiek pasikeitė.

„Po pusantrų metų iš naujo atsistojus ant kojų dar tenka fotografuotis, bet labai dažnai tai būna tiesiog mano malonumui, nors kai kada ir pasiekia mados žurnalus. Šiuo metu esu plėtros vadybininkė, atsakinga už dviejų prabangių itališkų restoranų statymą Londone. Esu be galo užimta, o kai močiutė paklausia, Samantele, kada savo antrą pusę susirasi, pasakau, jog neturiu laiko. Kas bus lemta, tas ir ateis į mano gyvenimą“, – su Žmonės.lt dalijosi S.Pancerevaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?