Darius Balčiūnas prisiminė legendinį personažą Pilypuką: „Moteriškės griebdavo tiesiog už visur“

Prieš keliolika metų šiaulietis verslininkas Darius Balčiūnas net nenustebdavo, kai į jį kreipdavosi ne jo vardu, o sustabdę policininkai vos tvardydavo juoką. Jo „Dviračio žiniose“ įkūnytas Pilypukas buvo kultinis personažas, kurį daugelis prisimena iki šiol.
Darius Balčiūnas
Darius Balčiūnas / LNK nuotr.

„Verslo susitikimuose buvo kebloka“, – prisimena Darius, pabrėžęs, kad ne vienam buvo sunku rimtai žiūrėti į veikėją iš ekrano, atėjusį su rimtais pasiūlymais.

Kuriozinių situacijų būta ir daugiau. Net – ir labai nemalonių.

„Iš tikrųjų bendraamžiai dar atpažįsta, bet nebe taip įkyriai ir vulgariai, kaip anksčiau. Nes būdavo įvairių reakcijų. Yra tekę ir kaip dviem buliams į veidus pasikvėpuot. Su moteriškėmis irgi visko būdavo – renginiuose griebdavo tiesiog už visur. Visur“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ prisiminimais dalinosi žinomas vyras.

Televizijoje Darius dirbo 17 metų, tad „Dviračio žinių“ aktoriui teko įkūnyti ne vieną politiką. Būta visko – jam teko susilaukti skambučių su prašymais, pasiūlymais ar net grasinimais.

LNK nuotr./Darius Balčiūnas
LNK nuotr./Darius Balčiūnas

„Esu gavęs piktą laišką iš vieno politiko mamos su grasinimais, kad dairykis aplinkui, nes tau gali kas nors atsitikti. Jis buvo vienas iš muitinės vadovų, kurį vaidinau bemikčiojantį, susidraiskiusį, ir jai tai labai nepatiko, nesvarbu, ką jos šiaip sūnus darydavo. Tačiau aš tą laišką perdaviau komandai, informavau ir viskas“, – LNK laidoje prisiminė Pilypukas.

Vis dėlto daugiausiai skambučių Darius sulaukdavo iš kadaise Kauno mero pareigas ėjusio Vytauto Šustausko.

„Aš jam buvau psichologas, patarėjas ir draugelis. Jis atvažiuodavo iki Šiaulių arenos, kur kadaise dirbau, tam, kad pasitartų, kaip jam dirbti, mažiausiai kas dvi savaites paskambindavo, klausdavo, kodėl manęs nebevaidini, arba sakydavo, kad blogai vaidinu, nes jis taip neva nesako, o jeigu keikiuosi, tai reikia riebiau keiktis“, – juokingus prisiminimus žerė „Dviračio žinių“ žvaigždė.

LNK nuotr./Darius Balčiūnas
LNK nuotr./Darius Balčiūnas

Politikų parodijuoti nevengia ir žinomas visuomenės veikėjas, aktorius Viačeslavas Mickevičius, kurio patriotiški, prieš Rusijos propagandą nukreipti vaizdo įrašai dažnai tampa interneto sensacija. Tiesa, pro jo akis nepraslydo ir neseniai išgarsėjusi „blondė su geliku“, kurios parodiją Viačeslavas irgi paviešino.

„Neskambino, mačiau, kad kažkur kažką pakomentavo, bet aš tiesiog dažniausiai „trolinu“ ir nereaguoju. Vis dėlto žinai, kad tai ir jiems šiokia tokia reklama“, – pasakojo Viačeslavas.

LNK nuotr./Viačeslavas Mickevičius
LNK nuotr./Viačeslavas Mickevičius

Tačiau neretai jo kuriamas turinys susilaukia ir labai piktų komentarų.

„Visi būna iš neseniai susikurtų anketų. Kadangi esu politinis blogeris prieš karinę Rusijos propagandą, tai rašo, kad užmušim, pakasim, kad konservatoriai už viską sumokėjo“, – laidoje dalinosi Viačeslavas.

„Bučiuoju. Rūta“ – ketvirtadieniais, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas