Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsusis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas paliko restoraną „Dublis“

Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas palieka sostinėje įsikūrusį restoraną „Dublis“. Žinia, kad bene garsiausias Lietuvos virtuvės šefas išeina iš darbo, socialiniame tinkle pasklido šią savaitę.
Deivydas Praspaliauskas
Deivydas Praspaliauskas / „Gardu Gardu“ nuotr.

Restorano „Dublis“ atstovas Nielsas Peteris Pretzmannas 15min patvirtino, kad D.Praspaliauskas „Dublyje“ jau nebedirba, tačiau pabrėžė, kad jis nebuvo atleistas.

O šią savaitę socialiniame tinkle viena D.Praspaliausko virtuvės gerbėjų neslėpė apmaudo, kad jis nedirba viename geriausių Lietuvos restoranų „Dublis“.

„Ko visi tyli, bijotės paskelbti, kad „Dublis“ liko be šefo Deivydo Praspaliausko. Tai paslaptis ar baimė, kad liks tik graži ir jauki aplinka, tobula virtuvės įranga ir vienas verkšlenantis ir nieko neišmanantis virėjas, kurio ir mes, klientai, nemėgome. Deja, jis tai puikiai jautė, o kurį dabar draugą prisijaukinti.

Būkit budrūs auksarankiai, daug draugų ir pažįstamų važiuodavo šimtus kilometrų, kad pamalonint save ir savo skonio receptorius. Laikykit, brangieji, tą skoningą ir kokybišką virtuvę ir išlikit patys jeigu tai įmanoma. Mylome ir apkabiname visus“, – D.Praspaliauskui rašė viena jo gerbėjų.

2016-ųjų vasarą, kai buvo paskelbtas geriausių Lietuvos restoranų trisdešimtukas, „Dublis“ sąraše užėmė antrąją vietą. Tuomet dar jo šefu ir šeimininku buvo nurodomas Deivydas Praspaliauskas.

Su pačiu D.Praspaliausku susisiekti nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos