Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Į atidarymo šventę Kaune sugužėjo būrys žinomų žmonių: dalijosi namų dekoro paslaptimis

Trečiadienį Kaune vykusioje atidarymo šventėje apsilankė daugiau nei 200 žmonių. Čia susirinko ir būrys garsenybių, neabejingų namų dekoro subtilybėms.
Dekoro parduotuvės atidarymas Kaune
Dekoro parduotuvės atidarymas Kaune / Loretos Kondratės nuotr.
Temos: 2 Kaunas Namai

Daugiau nei 200 žmonių apsilankė naujos „Balticdecor“ parduotuvės atidaryme Kaune. Atidarymo šventės nepraleido ir būrys žinomų Lietuvos veidų: renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, floristė Kristina Rimienė, prodiuseris Gediminas Juodeika, verslininkės Inga Budrienė, Natalija Martinavičienė ir Vita Kaminskienė, britų kulinariniame šou išgarsėjęs kulinaras Evaldas Juška, šokėjas Saulius Skambinas su mylimaja Živile, dainininkė Viktorija Mauručaitė su dukra Gabriele bei anūke Adrija, plaukų stilistas Karolis Murauskas, dainininkė Ingrida Kazlauskaitė ir kiti. Parduotuvės atidarymo vairas patikėtas TV laidų bei renginių vedėjui Tomui Grigaičiui.

Loretos Kondratės nuotr./Dekoro parduotuvės atidarymas Kaune
Loretos Kondratės nuotr./Dekoro parduotuvės atidarymas Kaune

Atidaryme apsilankę svečiai atviravo, kad stalo dekoras ir indai – svarbi detalė jų gyvenime, tad mėgsta stilingai paserviruoti stalą tiek kasdien, tiek organizuodami renginius.

„Pirmiausia juk „valgome akimis“, tad dailiai paserviruotas stalas – būtinybė! Indai, servetėlės, serviravimo indai, indeliai, žvakės – neatskiriama dalis mano organizuojamų švenčių, vakarienių namie ar savaitgalio pusryčių rutinos. Savo virtuvės arsenalą atnaujinu dažnai, nes esu visiška virtuvės fanė, man maisto ruošimas ir pateikimas – meditacija, o dermė dailių indų bei stalo dekoro yra tiesiog privaloma“, – pasakoja renginių organizatorė ir dekoratorė Kristina Kaikarienė, kuriai antrina televizijos laidų vedėja, floristė Kristina Rimienė.

Loretos Kondratės nuotr./Dekoro parduotuvės atidarymas Kaune
Loretos Kondratės nuotr./Dekoro parduotuvės atidarymas Kaune

„Stalo dekoras yra labai svarbus mūsų šeimos gyvenimo akcentas. Labai smagu su artimaisiais ar draugais, net ir nesant ypatingai progai, ragauti gurmaniškus patiekalus, o ypač tuomet, kai jie paserviruojami gražiuose stilinguose induose“.

Kad dailūs, kokybiški indai ir stalo dekoras maistui suteikia visai kitą prasmę pritaria ir verslininkė, nekilnojamo turto agentė Natalija Martinavičienė.

„Jaukumas namuose bei stalo dekoras ir serviruotė man ypatingai svarbūs. Ir ne tik per šventes, bet ir kasdien pietaujant ar vakarieniaujant. Servetėlės, žvakės pakylėja maisto rutiną, atpalaiduoja, sukelia pozityvią nuotaiką ir suartina šeimos narius, todėl visada skiriu tam didelį dėmesį – juk pastangų daug nereikalauja, o rezultatas – stulbina. Ypatingai mėgstu paprastai, tačiau jaukiai ir stilingai paserviruoti savaitgalio pusryčių stalą. Na, o savo dekoro arsenalą atnaujinu pagal sezoną ir šventes – tai smulkmenos, kurios nėra labai brangios, tačiau mielos: servetėlės, staltiesės, žvakidės, žvakės. Virtuvės rakandų atnaujinimas vyksta rečiau, nes renkuosi kokybiškus daiktus, o jie tarnauja ilgai“.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius