Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl Bryano Adamso koncerto Kalnų parke – eismo pokyčiai Vilniuje

Viena daugiausiai įrašų pasaulyje pardavusi roko žvaigždė Bryanas Adamsas antradienį, liepos 9-ąją dieną, surengs koncertą Vilniaus Kalnų parke, kur pristatys pasaulinių gastrolių „So Happy It Hurts Tour“ šou programą. Dėl grandiozinio renginio bus ribojamas automobilių ir pėsčiųjų eismas.
Bryanas Adamsas
Bryanas Adamsas / Organizatorių nuotr.

Praėjusią savaitę koncertų aikštelėje prasidėję intensyvūs pasiruošimo darbai vyksta sklandžiai ir pagal planą. Kalnų parke iškilo didžiulė scena, sumontuota galinga, aukščiausius standartus atitinkanti garso ir šviesos technika. Parko teritorijoje įrengti barai ir higienos zonos.

Paruošti du įėjimai ir išėjimai į renginio teritoriją nuo T.Kosciuškos gatvės pusės ir nuo Kryžių kalno pusės. Tvarką koncerte užtikrins su policijos pajėgomis bendradarbiaujančios saugos tarnybos, budės medikų ekipažai.

Asmeninio albumo nuotr./Bryanas Adamsas
Asmeninio albumo nuotr./Bryanas Adamsas

Liepos 9 d. bus draudžiamas transporto priemonių eismas į Kalnų parką nuo T.Kosciuškos g. pusės. Pėsčiųjų patekimas į renginio teritoriją bus ribojamas liepos 8-10 dienomis. Dėl prognozuojamo didelio automobilių skaičiaus gali susidaryti spūstys. Žiūrovai koncerte bus laukiami nuo 18 val. ir kviečiami į renginį atvykti miesto taksi, visuomeniniu transportu arba pėsčiomis. Organizatoriai atsiprašo parko lankytojų dėl laikinų nepatogumų.

Organizatoriai primena, kad į renginio teritoriją negalima įsinešti stiklo, skardos, plastiko ir kitokių indų ar daiktų, kurie gali kelti pavojų aplinkiniams. Draudžiama atsinešti alkoholio, narkotinių ir psichotropinių medžiagų, maisto ir gėrimų. Renginio teritorijoje nebus leidžiama važinėtis dviračiais, riedlentėmis, paspirtukais ar kitomis transporto priemonėmis. Į renginio teritoriją nebus įleidžiami jokių rūšių gyvūnai.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Byano Adamso koncertas Kaune
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Byano Adamso koncertas Kaune

Kaip įprasta, draudžiamų daiktų sąraše taip pat yra bet kokio tipo gertuvės, skėčiai, vėliavos, plakatai, sulankstomos kėdutės, šaunamieji ginklai, dujų balionėliai, šaltieji ginklai, pirotechnika, grandinės, švirkštai, lazerio spindulius skleidžiantys šviestuvai, kitos pavojingos medžiagos ir daiktai.

Žiūrovai taip pat negali atsinešti planšetinių ir nešiojamų kompiuterių, profesionalios ir pusiau profesionalios nuotraukų, garso ir vaizdo įrašymo įrangos, kamerų, asmenukių lazdelių, draudžiama naudoti dronus ir kitą nuotoliniu būdu valdomą įrangą.

Liepos 9 dieną vyksiantį grandiozinį Bryano Adamso koncertą pradės lietuvių muzikos grupės „Sisters On Wire“ pasirodymas. Vėliau scenoje karaliaus viena didžiausių roko žvaigždžių – Bryanas Adamsas, pristatysiantis pasaulinių gastrolių „So Happy It Hurts Tour“ šou.

Bryano Adamso koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas