Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingęs lagaminas sugadino Liepos Norkevičienės tėvų atostogas: į pagalbos šauksmą jokios reakcijos

Liepos Norkevičienės tėvams vos prasidėjusios atostogos buvo iškart sugadintos. Skrydžių metu pametus lagaminą, jau kone savaitę nepavyksta susisiekti su Lenkijos oro linijų LOT bendrove. Dėl svarbių kartu pasimetusių vaistų, Liepos tėvai buvo priversti namo grįžti net savaite anksčiau.
Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu
Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mano tėvai su dukterėčia praėjusį trečiadienį iš Palangos skrido pas sesę atostogų į Budapeštą. Persėsdami į kitą lėktuvą Varšuvoje, pasimetė vienas didelis jų lagaminas. Užpildę dokumentus dėl pamestų daiktų, jie galvojo, kad viską netrukus atgaus, nes per dieną į Budapeštą iš Lenkijos skrenda trys lėktuvai. Per kelias dienas nesulaukę jokių žinių, paskambinome patys. Vengrijos oro uosto darbuotojai pasakė, kad mato lagaminą Varšuvoje, tačiau ir jiems nepavyksta su ta bendrove susisiekti ir atsiųsti pasimetusius daiktus. Paprašius telefono numerių, mums susisiekti taip pat nepavyko..“, – 15min pasakojo Liepa.

Pasak atlikėjos, tėvų atostogos buvo sugadintos net neprasidėjusios, nes lagamine buvo reikalingi receptiniai vaistai.

„Vienas šeimos narių turi problemų su sveikata. O būtini vaistai dingo su lagaminu... Todėl antradienį jie buvo priversti grįžti namo, nors turėjo dar atostogauti savaitę...“, – pasakojo ji.

Liepa pasipiktinusi – ji jau kone visą savaitę trimis skirtingais telefono numeriais bando susisiekti su Lenkijos oro linijų LOT bendrove, tačiau nesėkmingai.

„Niekas nekelia. Bendraisiais numeriais paskambinus irgi niekas nesuteikia jokios pagalbos. Vėliau mano vyras rado kažkokio vadybininko numerį, kuris tiesiog mums numetė ragelį. Net Vilniaus oro uosto darbuotojai mato tą lagaminą Lenkijoje, bet negali susisiekti. Todėl patys nebežinome, kur kreiptis... Mes parašėm ir daugybę elektroninių laiškų... Jie bent jau galėtų kažką pasakyti! Aišku, svarbiausia, visi grįžo, su sveikata viskas jau gerai. Bet vis tiek kreipsimės į visas institucijas, nes taip vykti negali“, – 15min kalbėjo L.Norkevičienė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Liepa Norkevičienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Liepa Norkevičienė

Dainininkė savo apmaudą išliejo ir feisbuke:

„Mieli draugai, jeigu tikitės kokybiško aptarnavimo renkantis skrydžius, jokiu būdu nesirinkite LOT oro linijų, su tokiu nesiskaitymu, nepagarba klientui, neprofesionalumu ir ignoravimu mūsų šeimai dar neteko susidurti. Skrydžio iš Palangos į Budapeštą per Varšuva metu dingo lagaminas, kurio nesugebėjo pristatyti per 5 dienas!!! O baisiausia tai, kad jokiais nurodytais telefono numeriais ir elektroninio pašto adresais susisiekti neįmanoma, niekas nieko nežino, į laiškus neatsako, siūlo skambinti tais pačiais numeriais ir visiškai nesuka sau galvos. LOT oro linijos sugadino atostogas, kadangi lagamine buvo reikalingi receptiniai vaistai, kurių svetimoj šaly negausi, todėl turėjome skubiai grįžti namo. Taigi, jeigu renkatės skrydžiu bendrovę, tikrai nerekomenduoju LOT oro linijų, geriau sumokėti už bilietą brangiau, bet neturėti reikalų su šia bendrove...“, – feisbuke piktinosi atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento