„Negaliu sakyti, kad man be galo patinka šeimininkauti. Daug didesnė aistra – kurti drabužius, kapstytis sodelyje, fotografuoti. Maistą gaminu, nes noriu nudžiuginti man brangius žmones, – atskleidžia A.Bunikienė. – Šeimininkauti sekasi, nes viską darau su meile. Tai – pagrindinis visų patiekalų ingredientas. Virdama sriubą, kepdama pyragą galvoju apie žmones, kurie tai ragaus.“
Dizainerė prisipažįsta, kad virtuvės nevengianti dar ir dėl to, kad nepripažįsta pusfabrikačių. Ji iki šiol prisimena, kaip vaikystėje grįžtančios iš mokyklos jos močiutė laukdavo su karštais pietumis. Augindama dukras ir Audronė stengdavosi, kad namai kvepėtų tik ką paruoštu maistu. Nors Ainė ir Martyna jau suaugusios, gyvena Vilniuje, mama pasistengia, kad dukros nepamirštų jos ruošiamų patiekalų skonio.
„Kai iš Kauno važiuoju į sostinę susitikti su klientėmis, visuomet automobilyje būna ir pilni krepšiai naminio maisto dukroms, – prisipažįsta. – Aš jas beprotiškai myliu, noriu lepinti. Man jau gera, kai žinau, kad joms nereikės gaišti laiko ruošiant maistą. O kai iš jų gaunu padėkos žinutę, ištirpstu kaip cukrus arbatoje ir vėl noriu ką nors skanaus paruošti.“
Gardžiu maistu Audronei patinka lepinti ir drauges. Kartais, išgirdusi, kaip jos norėtų firminio šios dizainerės obuolių pyrago, ima ir iškepa, gražiai suvynioja ir nuveža dovanų. Sykį per vieną vakarą ji paruošė tokias saldžias dovanas net keturioms bičiulėms!