Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Donatos Virbilaitės namuose – dviguba šventė: nuo šiol dukrą saugos trys „G“

Atlikėja Donata Virbilaitė mėgaujasi motinystės džiaugsmais. Ji prisipažino, kad gimus dukrai Gabijai net laikas pradėjo eiti greičiau, o jos gyvenimas įgavo naujų spalvų. Birželio 23-ąją mergaitei sukako vieneri, o ta proga tėveliai iškėlė jai nepamirštamas krikštynas.
Donatos Virbilaitės dukters Gabijos gimtadienis
Donatos Virbilaitės dukters Gabijos gimtadienis / Karolinos Povilanskaitės-Zaperackienės nuotr.

Donata Virbilaitė gyvena šventinėmis nuotaikomis. Jos dukrelė Gabija birželio 23-ąją atšventė vienerių metukų gimtadienį ir buvo pakrikštyta. Tiesa, kalbėdama su Žmonės.lt mažosios mama prisipažino, kad pirmi motinystės metai nebuvo lengvi, tačiau ji stengiasi branginti visus atsiminimus.

„Stengiuosi tas gražias akimirkas taupyti ir mėgautis jomis kiek įmanoma ilgiau. Džiaugiuos, kad nespaudžiau savęs per daug darbuose. Dabar jau man atrodo, kad tiek, kiek padariau iki dukters gimimo, gimus dukrai padariau per vienerius metus. Su nostalgija prisimenu laikus, kai per laisvas valandas žiūrėdavau televiziją. Dabar to nėra!“ – sakė Donata.

Karolinos Povilanskaitės-Zaperackienės nuotr./Donatos Virbilaitės dukters Gabijos gimtadienis
Karolinos Povilanskaitės-Zaperackienės nuotr./Donatos Virbilaitės dukters Gabijos gimtadienis

Atlikėja prasitarė, jog dukrelės gimimas pakeitė ją kaip asmenybę. Dabar jos pagrindinis gyvenimo prioritetas – Gabija.

„Supratau, kad šiemet – pirma vasara, kai man nebėra sunku pasakyti „ne“. Nebesiveržiu koncertuoti, jei žinau, kad tuo metu būsiu reikalinga Gabijai. Anksčiau man neišeidavo pasakyti „ne“. Vaikas to išmokė. Ir sakydama „ne“ nebesijaučiu blogai“, – apie naujus įgūdžius Žmonės.lt pasakojo moteris.

Taip jau sutapo, kad birželio 23 dieną buvo ne tik Gabijos gimtadienis ir krikštynos. Tądien paminėtos dar kelios šventės: Donatos mamos gimtadienis, Gabijos tėčio mamos vardadienis ir Joninės. „Chebra sakė dar dadėkit vestuves ir bus tobula. Bet kol kas gerai ir be vestuvių“, – juokėsi Donata

D.Virbilaitė atviravo, kad iš pradžių ji buvo įsitikinusi, kad kūdikį reikia pakrikštyti dar per pirmą jo gyvenimo mėnesį. Tačiau vaiko auginimas jai ir mylimajam buvo absoliuti naujiena, todėl reikėjo laiko su daug kuo susigyventi, suprasti, ką reiškia gyventi su vaiku. Laikas nevaldomai bėgo ir kai mažylei buvo apie pusę metukų, Donata nusprendė, kad krikštynos turėtų įvykti vasarą.

Karolinos Povilanskaitės-Zaperackienės nuotr./Donatos Virbilaitės dukters Gabijos gimtadienis
Karolinos Povilanskaitės-Zaperackienės nuotr./Donatos Virbilaitės dukters Gabijos gimtadienis

O renkantis krikšto tėvelius Donatai nekilo jokių abejonių – prisipažino, kad jaučia labai artimą ryšį su vyro seserimi ir net juokavo, kad jeigu susipyktų su savo vyru, ji galėtų gyventi su jo sese. Todėl buvo visiškai aišku, kad vyro sesė ir bus tas žmogus, tapsiantis jos mergaitės krikšto mama. Krikšto tėtis – sesės vyras.

Tiesa, Donatos numylėta vyro sesuo susidūrė su iššūkiu – dukra nepasitiki tamsiaplaukiais žmonėmis. Todėl itikti mažąjai Gabijai reikėjo pasistengti.

„Šiek tiek užtruko, kol jos prisipratino viena prie kitos. Bet per krikštynas jų santykiai jau buvo tobuli“, – Žmonės.lt pasakojo Donata.

Gabijos krikšto vardas vardas Gertrūda. D.Virbilaitė atviravo, kad šis buvo pasirinktas neatsitiktinai.

„Gabija Gertrūda Glebavičiūtė. Vyras labai mėgsta „G“ raidę, tai dabar ir džiaugiasi – triguba „G“ dukters inicialuose. Tiesa, į asmens dokumentus krikšto vardas nesirašo“, – paaiškino Donata.

Atlikėja neslepė, kad motinystė kupina iššūkių. Todėl paklausta apie šeimos pagausėjimą kvadotama sakė kol kas į gandrų lizdus nesižvalganti.

„Dar nežinau, ar esu pasiruošusi keliems vaikams. Gal palauksiu, kol pirmoji paaugs ir kai jau ji galės padėti prižiūrėti mažylį, tada gal ir ryšiuosi“, – juokėsi D.Virbilaitė.

K.Povilanskaitė-Zaperackienės nuotr./Donata Virbilaitė su dukra Gabija
K.Povilanskaitė-Zaperackienės nuotr./Donata Virbilaitė su dukra Gabija

Dukros Gabijos gimtadienio ir krikštynų proga D.Virbilaitė jai skyrė jautrią žinutę, kuria pasidalijo savo socialinių tinklų paskyroje.

„VIENAS! Negaliu patikėti, kaip greitai praėjo metai... atrodo, dar vakar bandei žiūrėt pro langą į saulės įkaitintą Laisvės alėją, kai vežėmės tave namo.

Žinau ir suprantu, kad laikas su Tavimi eina greičiau, bet nuostabių akimirkų gausą galėčiau išdalinti dešimtmečiui. Jaučiu, kaip kasdien tampu geresniu žmogumi. Tau. Kasdien išmokstu iš naujo vaikščioti, verstis, guguoti, šypsotis, kalbėti ir mylėti. Su meile nuo mūsų, nuo Dievo, į kurio šeimą tave prijungėme trumpiausią vasaros naktį, nuo viso pasaulio oro ir šviesos. Su meile tave lydėsime visą savo gyvenimą.

Su pirmuoju gimtadieniu ir priimtu krikšto sakramentu, mano mylima dukryte Gabija Gertrūda“, – šiltų žodžių savo dukrai negailėjo Donata socialiniuose tinkluose.

Žmonės.lt primena, kad Donatos Virbilaitės ir jos mylimojo Gedimino dukra Gabija Gertrūda gimė 2023 metų birželio 23-ąją. Žinia moteris pirmą kartą pranešė savo socialinių tinklų paskyroje.

„Labas, stebukle. Ko trūko žemėj, GIMĖ tavyje. 2023.06.23. Gabija“, – tuomet rašė D.Virbilaitė ir pasidalijo nuotrauka socialiniuose tinkluose.

O kalbėdama su žurnalu „Žmonės“ ji atviravo, kad apie nėštumą sužinojo atostogaudama Turkijoje. Ši šalis moteriai siejasi su daugybę gražių atsiminimų.

„Žinia, kad tapsime tėvais, mus pasiekė po atostogų Turkijoje. Dabar vis pagalvoju, kad šis tolimas kraštas, kuriame esu gyvenusi, mano istorijoje ne kartą atliko reikšmingą vaidmenį“, – pasakojo D.Virbilaitė.

O sužinojusi, kad jai gims dukra Donata neslėpė susijaudinimo. Vylėsi, jog dukrytė bus tikras tėvelio vaikas, nes, pasak jos, ryšys tarp tėčio ir dukros yra labai svarbus. Pati be tėvo užaugusi atlikėja sakė, jog vaikystėje ar paauglystėje būtent jo glėbio jai trūko labiausiai.

Asmeninio archyvo nuotr./Donatos Virbilaitės kelionės akimirka
Asmeninio archyvo nuotr./Donatos Virbilaitės kelionės akimirka

Nuo tos akimirkos, kai džiaugsminga žinia aplankė ją ir širdies draugą, Donatos telefonas prisipildė įvairiausių muzikos melodijų, žodžių eilučių, kurias kūrėja visai neseniai sudėjo į vieną, labai svarbią dainą.

„Šįkart nenorėjau pompastikos, atidirbtų akordų, brangaus vaizdo klipo. Siekiau, kad viskas būtų lengva, paprasta, artima ir šilta, todėl į svečius atvykus kolegai ir bičiuliui Jonui Andriuškevičiui, kartu „sulipdėme“ laukimo metu kylančius jausmus bei muziką į vieną svarbiausių dainų mano karjeroje“, – taip savo dainą, pavadinimu „Labas“, skirtą itin laukiamai dukrytei, pristatė Donata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius