Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Drevernos uoste praūžė Žvagulio „Vėjo festivalis“: aidėjo legendiniai hitai ir pašėlusi publika

Šeštadienį, birželio 8-ąją, Drevernos uoste ant Marių kranto nuaidėjo Žilvino Žvagulio suorganizuotas „Vėjo festivalis“. Antrą kartą įvykusiame festivalyje pasirodė ryškiausi scenos grandai, kurių hitų išgirsti suplūdo gerbėjai su šeimomis.

Birželio 8 dieną Drevernos uoste šurmuliavo jau antrasis „Vėjo festivalis“, kuris pirmą kartą įvykęs 2023 metais sulaukė itin didelio žiūrovų susidomėjimo.

„Drevernos krantą atradau prieš 35 metus, mane čia atvedė tėtis. Tais laikais čia buvo durpės ir prūdai... Prieš kelis metus šią vietą atradau iš naujo ir buvau nustebintas – kažkoks kosmosas, kaip viskas pasikeitę, sutvarkyta. Toks Martynas Klevinis čia viskas tvarko, o aš prieš kelis metus jam sakiau – darom festivalį. Jis spyriojosi, o tada paklausiau, kokia buvo jo vaikystės svajonė. Sako – padaryti Vėjo festivalį. Ir viskas, sakau darom, pavadinimą turim! Taip prieš kelis metus ir atsirado šis festivalis, nes atradom su Martynu bendrą širdies plakimą“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Žilvinas Žvagulis.

Festivalyje dienos metu pasirodė daugybė geriausių vaikų kolektyvų iš Lietuvos, bei svečiai iš užsienio kartu su prodiusere Laura Remeikiene.

Vakarinę festivalio dalį vainikavo jau daug kam gerai žinomas koncertas DISKOTEKA LT. Gausus būrys atlikėjų atliko geriausiai žinomų savo hitų miksus, kurie visus pakelė ant kojų.

Fotogalerija:

Drevernos uoste skambėjo geriausios 30-mečio dainos, kurias atlikto Asta Pilypaitė, Diamond (UK), Eglė Jakštytė, Edmundas Kučinskas, Egidijus Sipavičius, Grupė 2 – Karolis ir Donatas, grupė „Čilinam“, grupė DAR, grupė „Patruliai“, grupė „Vairas“ ir Laura Remeikienė, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė, Marius Jampolskis ir Irūna, Ovidijus Vyšniauskas, Radži, Steponas Januška ir grupė „Studija“, Violeta ir Vilius Tarasovai bei Vytautas Šiškauskas. Scenoje pasirodė ir pats festivalio organizatorius Žilvinas Žvagulis.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius