Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dviratininkė M.Vžesniauskaitė su milijardieriumi J.Caudwellu susilaukė sūnaus: paviešino nuotrauką

Itin džiugiomis akimirkomis šiandien gyvena dviratininkės Modestos Vžesniauskaitės (37) ir jos mylimojo, milijardieriaus verslininko Johno Caudwello (68) šeima. Porai gimė pirma bendra atžala.
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė / 15min nuotr.

Šią žinią instagrame antradienį pranešė J.Caudwellas. Čia jis pasidalijo pirmąja bendra savo ir sūnaus nuotrauka bei atskleidė vardą, kurį suteikė mažyliui – pavadino Williamu Johnu.

„Trečią valandą ryto, dviem savaitėmis anksčiau negu planuota, Modesta ir aš į šį pasaulį priėmėme savo mažąjį berniuką.

Susipažinkite su Williamu Johnu. Jis sveria 2,6 kg, yra 48 cm ūgio ir savo gimtadienį švęs tą pačią dieną, kaip ir jo sesuo Libby.

Tiek mama, tiek sūnus jaučiasi gerai“, – rašė verslininkas.

Vėliau šia žinia bei kūdikio kadrais instagrame pasidalijo ir pati Modesta.

15min primena, kad apie tai, jog laukia šeimos pagausėjimo, J.Caudwellas bei jo lietuvė partnerė, olimpietė M.Vžesniauskaitė atskleidė britų žurnale „Hello!“.

„Labai džiaugiuosi“, – tada sakė J.Caudwellas, iš anksčiau turintis jau penkis vaikus bei dabar ant rankų sūpuojantis ir šeštąjį.

„Dauguma vyrų mano, jog didžiąją dalį tėvystės pareigų jie atliko iki sulaukdami 50-ies, tačiau turėsime dar vieną kūdikį ir man dar reikia daug ką nuveikti, todėl turiu likti tvirtas ir sveikas, – tęsė milijardierius, labdaros organizacijos „Caudwell Children“ įkūrėjas.

Padėsiu keisti sauskelnes ir valgydinsiu, kaip kad dariau augindamas kitus savo vaikus. Nekantriai laukiu riksmų ir to siaubingo dvejų metų amžiaus laikotarpio bei visų kitų stebuklingų akimirkų.“

Buvusiai olimpietei dviratininkei M.Vžesniauskaitei šis kūdikis taip pat nėra pirma atžala. Iš ankstesnės santuokos ji augina sūnų Leonardo (8 m.).

„Manau, visą gyvenimą ieškojau tokio vyro kaip jis, – išskirtinai žurnalui „Hello!“, kurio viršelį papuošė poros portretas, sakė ji. – Man nereikia prabangos, tik gero žmogaus, kuriuo galiu pasitikėti ir kuris mane gerbia. Johnas man visa tai suteikia. Patinka, jog gyvenimas su juo yra nuotykis ir mudu esame laimingi. Jis man yra viskas ir negaliu sulaukti, kol gims mūsų berniukas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas