Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Daniūtė apie dukrą-tėčio „kopiją“, komplimentus ir rimtą pasiūlymą: „Nežinome, ar tuo keliu eiti“

Sportinių šokių šokėja ir trenerė Edita Daniūtė-Gozzoli neseniai socialiniuose tinkluose pasidalijo dukros Evitos nuotraukomis, kurios sulaukė didelio dėmesio. Internautai negailėjo komplimentų merginai ir netruko pastebėti jos panašumo į mamą. Tiesa, pati Edita turi kitą nuomonę – dukra tikra tėčio kopija, o jųdviejų kasdienybėje būna visko.
Edita Daniūtė-Gozzoli
Edita Daniūtė-Gozzoli / Asmeninio albumo nuotr.

E.Daniūtė apie savo šeimos gyvenimą kalba retai, o savo vaikų Evitos ir Romeo nuotraukomis dalijasi dar rečiau. Visgi rugsėjo pradžioje šokėja instagrame paviešino dukros nuotrauką, kurioje 16-metė užfiksuota kartu su savo broliu Romeo.

„Evita, myliu tave iki mėnulio ir atgal“, – rašė E.Daniūtė-Gozzoli.

Ši nuotrauka sulaukė didžiulio dėmesio – internautai negailėjo komplimentų paauglei ir pastebėjo, kad ji labai panaši į mamą. Visgi, kalbėdama su portalu Žmonės.lt, Edita juokėsi, kad pati laikytųsi kiek kitokios nuomonės.

„Tie komplimentai, be abejo, labai malonūs, be mano dukra iš tikrųjų yra visai nepanaši į mane – ji gryna tėčio kopija. O man tiesiog smagu matyti, kaip ji taip greitai auga, keičiasi ir iš to ančiuko virsta į tokią tobulą gulbę“, – dukra didžiavosi žinoma šokėja.

Edita pridūrė, kad dukros grožį neseniai įvertino ir profesionalai – mergina iš vienos modelių agentūros sulaukė kvietimo tapti manekene.

„Dar nežinome, ar mes norime tuo keliu eiti, o ir pati Evita pristabdo. Modelių pasaulis yra sudėtingas, ateitis nestabili, merginos susiduria su nemažai pavojų ir įvairių apribojimų, pradedant dietomis... Tiesą sakant, aš jai linkiu išsirinkti veiklą, kuri ją džiugintų, o ji pati kartais jau pasvarsto psichologijos studijas. Bet dar paauglė, 16 metų, tai dar gali keistis“, – dalijosi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė-Gozzoli su dukra Evita, vyru Mirko, jų bendru sūnumi Romeo ir jo dukra Brenda
Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė-Gozzoli su dukra Evita, vyru Mirko, jų bendru sūnumi Romeo ir jo dukra Brenda

E.Daniūtės dukrai Evitai gabumų ir talentų tikrai netrūksta, o ir mokosi ji puikiai. Edita sako, kad Evita tiesiog dega noru šokti. Tiesa, į šokių pasaulį ji sugrįžo po pertraukos.

„Ji mokosi sustiprintame tiksliųjų mokslų licėjuje, mokslai ten užima daug laiko, bet be viso to ji ir vėl pradėjo šokti. Nors šoko ne vienerius metus, deja, kuriam laikui buvo priversta padaryti pertrauką. Seniau šoko su ukrainiečiu, jiems viskas gerai sekėsi, bet vaikino gyvenime buvo tam tikrų pokyčių. Dabar, atsiradus naujam partneriui, Evita ir vėl pradėjo šokti ir dabar įnirtingai treniruojasi. Lapkritį jiems bus pirmosios varžybos. Matysime, kaip viskas bus“, – šypsojosi pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė-Gozzoli su dukra Evita šokių važybose Londone
Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė-Gozzoli su dukra Evita šokių važybose Londone

Evitą su partneriu treniruoja pati E.Daniūtė su sutuoktiniu Mirko Gozzoli. Paklausta, kaip pavyksta suderinti trenerės ir mamos vaidmenis, Edita neslėpė – tai daryti nėra lengva.

„Gerai, kad ir mano vyras treniruoja, nes kai kuriais atvejais jam yra lengviau. Aš bandžiau Evitai paaiškinti, kad treniruotėje esu trenerė, tad ir turiu išsakyti kritiką, nes tos pastabos yra tik į naudą, jos skatina tobulėti. Visgi į mano pasakymus ji reaguoja jautriau, jai atrodo, kad mama ją kritikuoja, kad ji nepakankamai gera. Tikrai sunku išlaikyti balansą tose pozicijose, todėl džiaugiuosi, kad tuomet, kai jaučiu kylančią įtampą, galiu trenerio poziciją perleisti savo vyrui“, – pasakojo E.Daniūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė-Gozzoli su vyru
Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė-Gozzoli su vyru

Čia Edita pridūrė, kad ir namie, be jokios abejonės, būna visko – kaip ir su visais paaugliais. O ir būti draugais su savo vaikais kol kas ji nesistengia.

„Nemanau, kad tai yra įmanoma, kai vaikai maži ar yra paaugliai. Vis tiek santykyje turi būti pagarba ir toks truputėlį kitoks ryšys. Tačiau ateiyje, kai vaikai bus suaugę, labai noriu būti su jais draugais. Toks yra mano tikslas ir didžiausia svajonė“, – su portalu Žmonės.lt dalijosi E.Daniūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas