Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Dragūnas prakalbo apie „bokso skandalą“: „Pasirodė aiškūs veidai, su kuo sveikintis ir kalbėtis“

Egidijus Dragūnas pagaliau prakalbo apie skandalą, kai jis necenzūriniais žodžiais sureagavo į tinklaraštininkės Simonos Burbaitės nuotrauką. Praėjus dviem mėnesiams atlikėjas pripažino, kad tai buvo tiesiog nepavykęs juokelis.
Egidijus Dragūnas teisme
Egidijus Dragūnas teisme / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min primena, kad skandalas kilo balandžio pradžioje. „Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p**čiau vieną, užmigtum amžiams“, – po Simonos Burbaitės „Instagram“ paskyroje pasidalintu vaizdo įrašu parašė grupės „Sel“ lyderis.

Egidijaus Dragūno įrašas apie besiboksuojančią Simoną Burbaitę
Egidijaus Dragūno įrašas apie besiboksuojančią Simoną Burbaitę

Trečiadienį į tiesioginę lrytas.lt konferenciją atvykęs Selas tikino, kad visa tai buvo nepavykęs pokštas.

„Aš to nedariau piktybiškai ir sąmoningai. Bet man baisu apie tai kalbėti, nes vis dėlto moterys... Jų, visų pirma, yra daug... Kiek pasaulyje yra milijardų moterų. Jos šiandien visos juk su skirtinga nuotaika. Vienai galbūt šiandien padovanojo gėlių, gal žiedą, kita gal nusilaužė nagą. Su jomis juokauti geriau nereikia... Žinai, vėlgi galima diskutuoti ir teisintis. Bet kokiu atveju aš negalvoju taip, kaip parašiau“, - lrytas.lt studijoje mintis dėliojo Egidijus Dragūnas.

Paklaustas, kodėl jis vis tik parašė tokius žodžius, atlikėjas toliau sunkiai rinko žodžius.

„Tai buvo visiškai kvailas juokelis. Bet iš kitos pusės... Aš galvoju, gal gerai, kad yra paliečiama tokia problema... Bet kokiu atveju, smurtas prieš moteris... Matot, ji buvo su boksinėmis pirštinėmis, tai vėlgi yra kova. Atitinkamas juokelis – žmogus, kuris laiko ginklą ar kardą, tai yra kova. Pajuokauta gal buvo tiesiog nesėkmingai“, – lrytas.lt studijoje kalbėjo jis.

Šią savaitę „Sel“ išplatino pranešimą, kad dalis pinigų, gautų už bilietus į grupės koncertą Klaipėdoje, bus paaukota organizacijai, kovojančiai su krūties vėžiu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prakalbo Donatas Montvydas: apie viešą puolimą, Selą ir tikrąją dainos „Nieko verta“ reikšmę

„Ar tai savotiškas atsiprašymas? Aš labai retai kažką darau tokio blogo, kad sakyčiau nuoširdžiai „atsiprašau“. Aš tikrai atsiprašiau visuomenės, kai prie vairo sėdau išgėręs. Tai realiai yra siaubas. Kol tu pats sėdi toje pusėje ir nesupranti, ką darai. Bet jei tokia situacija nutiktų, kad tavo vaiką kas nors pervažiuotų, aš nežinau, ką aš padaryčiau tokiam žmogui. Dėl to atsiprašiau, prasėdėjau mašinos galinėje sėdynėje beveik 3 metus. Realiai tai yra nusikaltimas.

O šioje situacijoje aš tikrai taip negalvoju. Tai tiesiog nesėkmingas juokas. Bet kokiu atveju, yra padarytos išvados, kad taip negali būti“, – kalbėjo Selas.

Kilus šiam skandalui žinomi žmonės taip pat neliko abejingi. Selo elgesiu pasibaisėjo Erica Jennings, Beata Tiškevič ir Audrius Bružas. Egidijus Dragūnas sako, kad tai padėjo jam atskirti – kas yra tikri draugai, o kas – ne.

„Aš į tai pasižiūrėčiau kaip į gyvenimo pamoką, kuri manęs nenužudė, o padarytos tam tikros išvados. Matot, buvo kažkokių ir gerų pasekmių man asmeniškai... Mane nustebino Ericos Jennings pasakymas, kuriame ji sakė, kad esu blogas, kad visi neitų į mano koncertas. Tada aš pagalvojau: kodėl tu tokia gera, bet į tavo koncertus niekas neina? Pasirodė tokie aiškūs veidai, su kuo man kalbėtis, sveikintis, ir kas yra nuoširdūs“, – kalbėjo Egidijus Dragūnas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinomi žmonės stojo Simonos Burbaitės pusėn: „Selai, tau reikėtų pasitikrinti galvą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas