Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gozzoli sūnus Romeo atšventė 5-ąjį gimtadienį: superherojai ir ypatinga dovana

Šokėjų Editos (41) ir Mirko (45) Gozzoli sūnui Romeo – jau penkeri. Šįkart gimtadienio šventė vyko ne prie jūros, kaip įprastai, o namuose, nes taip pageidavo mažasis jubiliatas.
Akimirkos iš Editos Gozzoli sūnaus Romeo gimtadienio
Akimirkos iš Editos Gozzoli sūnaus Romeo gimtadienio / Asmeninio albumo nuotr.

Italijoje su šeima gyvenanti Edita Gozzoli 15min pasakojo, kad gegužės 30-ąją gimtadienį sutikusio sūnaus Romeo šventei šįkart pasirinkta superherojų tema. Tiesa, įprastai ši proga būdavo minima prie jūros, bet šį kartą vaikas gimtadienį panoro atšvęsti namų kieme.

Asmeninio archyvo nuotr./Akimirka iš Editos Gozzoli sūnaus Romeo gimtadienio
Asmeninio archyvo nuotr./Akimirka iš Editos Gozzoli sūnaus Romeo gimtadienio

Pandemija šventės planų nesujaukė. Namuose buvo pastatyta pripučiama pilis, sugužėjo būrys berniuko bičiulių. Anot Editos, Romeo buvo labai laimingas, nes pirmą kartą jų namuose pasiliko nakvoti geriausias jo draugas.

Tortas buvo sukurtas pagal vaiko mėgstamą italų animacinį serialą „Gormiti“. Svečius viso vakarėlio metu linksmino animatoriai, vaikai kartu su jais gamino šlykštukus (angl. slime – red. past.) – tai buvo staigmena. O visas kitas pramogas ir veiklas Edita planavo kartu su sūnumi.

Nuo tėvų Editos ir Mirko dovanų Romeo gavo vaikišką mašinytę, kurią gali pats vairuoti. Ir, pasirodo, ji labai panaši į E.Gozzoli turimą juodą „Mercedes“.

Edita juokėsi, kad jai sūnui labiausiai patinka dovanoti gražius rūbelius. Romeo norai skiriasi – jam smagu gauti žaislinius pistoletus, kurių naudojimo instrukcijos tenka ieškoti internete.

Asmeninio archyvo nuotr./Akimirka iš Editos Gozzoli sūnaus Romeo gimtadienio
Asmeninio archyvo nuotr./Akimirka iš Editos Gozzoli sūnaus Romeo gimtadienio

Derantį gimtadienio įvaizdį šeimai sugalvojo pati Edita. Su juo tėvai ir vaikai įsiamžino ir fotosesijoje. E.Gozzoli teigimu, šeima fotosesijas rengia kasmet per Romeo gimtadienį ir visada fotografuojasi ta pačia poza. Tiesa, nors sūnui jau penkeri, tokios nuotraukos kol kas tik trys, mat per ketvirtą gimtadienį šeima buvo Lietuvoje, o per trečią tiesiog pamiršo įsiamžinti. Tačiau dabar Edita pažadėjo, kad tradiciją išlaikys ir fotografuosis kiekvienais metais.

Gimtadienio akimirkos – galerijoje:

Kalbėdama su 15min Edita taip pat šypsodamasi pasidžiaugė, kad gimtadienis praėjo tvarkingai ir namai stovi vietoje.

Paklausta, ką jai, kaip mamai, reiškia Romeo gimimo diena, Edita neslepia savo emocijų. „Laikas greitai bėga, vaikai greitai auga, o mes greitai senstam“, – sakė ji.

Pamažu ryškėja ir šokėjų sūnaus talentai. Dabar Romeo žaidžia futbolą, bet tėvai jau galvoja leisti jį į gimnastiką, nes berniukas labai lankstus. Vis dėlto dėl pandemijos mažųjų gimnastų dar nepriima, todėl tikisi pradėti nuo rudens.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas