Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Vitulskienės staigmena – ėmė kurti drabužius plius dydžio moterims: „Atsibodo verkti parduotuvėse“

Erika Vitulskienė nusprendė išpildyti vieną didžiausių savo svajonių. Moteris pradėjo kurti drabužius, o jau visai netrukus pristatys šiltajam sezonui skirtą „plus size“ drabužių kolekciją, o ateityje – ir savo vardo mados namus.
Erika Vitulskienė su savo kurtais drabužiais
Erika Vitulskienė su savo kurtais drabužiais / Brice Barrett nuotr.

Operos solisto Merūno Vitulskio žmona pasakoja, kad su šia idėja gyveno labai ilgai. Ir galiausiai suprato – kada vėliau, jei ne dabar.

„Vis kažkaip nedrįsau, nežengiau to pirmojo žingsnio. Bet sudalyvavusi plius dydžio fotosesijoje, sulaukiau labai gerų atsiliepimų, rašė daugybė visiškai nepažįstamų žmonių. Tai buvo ženklas, jog dabar pats laikas startuoti“, – 15min pasakoja Erika.

Kurti didesnio dydžio drabužius moterims paskatino ir asmeninė, skaudi patirtis. Erika neslepia, kad parduotuvėse rasti jos figūrai tinkančių drabužių yra išties sunku. O vos ne kiekvienas apsilankymas baigdavosi ašaromis.

„Pradėjau kurti drabužius tam, kad nebeliktų šios didžiulės problemos. Atsibodo verkti parduotuvėse, kai ateidavau ieškoti gražių, stilingų drabužių, o tekdavo išeiti tuščiomis. Kiekvieną kartą nusivildavau savimi, puldavau į depresiją, tada prasidėdavo bandymas laikytis dietų, savęs kankinimas, psichologinės problemos“, – prisimena moteris.

Ir nors naujo projekto Erika Vitulskienė ėmėsi su dideliu užsidegimu, startuoti buvo nedrąsu. „Neslėpsiu, tikrai jaudinuosi – baimė maišosi su džiaugsmu“, – juokiasi Erika.

Jau šiuo metu pavasariui-vasarai skirtą drabužių kolekciją E.Vitulskienė paruošė bendradarbiaudama su dizainere Olesia Les. „Esame geros draugės, todėl ir kibome į darbus“, – sako ji.

Pirmąją savo kolekciją Erika Vitulskienė žada pristatyti gegužės mėnesį. Ir nors šį kartą kolekcija orientuota į aktyvias, dirbančias didesnio dydžio moteris, Erika neatmeta idėjos plėsti verslą – ateityje atsižvelgs į skirtingus dydžius, kolekcijas praplės proginiais drabužiais.

O kaip į naujus verslo užmojus reagavo sutuoktinis? „Pasijuokė, kad abudu nebemiegosime“, – šmaikštavo Erika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai