Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Edmundas Kučinskas pateko į sukčių akiratį: gerbėjams siunčia žinią dėl aferos

Interneto sukčiai tampa vis įžūlesni – prisimano naujų būdų apgauti žmones ir iš jų išvilioti pinigus. Paskutiniu metu piktavaliai nevengia pasinaudoti žinomų žmonių vardais. Į sukčių akiratį pateko ir dainininkas Edmundas Kučinskas.
Edmundas Kučinskas
Edmundas Kučinskas / V.Černiausko nuotr.

Lietuvos scenos grandas E.Kučinskas pasidalijo žinia, kad internete plinta įvairios tariamos jo anketos, kurios į draugų ratą kviečiasi tikrus atlikėjo draugus ir rašo šiems žinutes. Vyras įspėja, kad tai – apgaulė.

„Mieli bičiuliai!

Pirmiausia kreipiuosi į tuos, kurie turite instagram!

Ir čia atsirado itin aktyviai veikianti feikinė paskyra, kuri apsimesdama manimi, vagia mano postus iš facebooko, net rašo žinutes ir postus mano vardu per threads.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Edmundas Kučinskas
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Edmundas Kučinskas

Nei Instagram, nei threads kol kas neturiu, todėl nebesekite šios feikinės paskyros ir paraginkite nebesekti draugus.

Taip pat pirmame komentare dar viena, tik šiąnakt atsiradusi feikinė facebook paskyra, su kuria jau spėjo susidraugauti ir keli mano facebook draugai. Facebook dabar kimšte prikimštas feikinių paskolų siūlytojų ir mirštančių milijonierių, kurie kone kasdien visiems siūlo savo palikimą. Bet, bičiuliai, juk plika akimi matyti, kad tai feikai, nebūkite tokie patiklūs. Viskas gyvenime užsidirbama darbu, o ne „paskolomis“ iš oro ar mistiniais užjūrio palikimais.

Būsiu dėkingas visiems, kurie reportins šias ir kitas feikines paskyras ir jų postus. Ačiū!“ – savo „Facebook“ paskyroje rašė E.Kučinskas.

Po šios žinios atlikėjo sekėjai reiškė nerimą ir sakė, kad dabar internete labai daug netikrų anketų, prisidengiančių žinomais vardais.

„Ne tik jūsų paakyra pavogta, daug muzikantų dėl šito pergyvena. Keisčiausia tai, kad tai daro lietuvaičiai. Vienas jau pagautas. Pats muzikantas jį pagavo, sužinojo vardą, pavardę, gyvenamą vietą. Ką su juo darys toliau neaišku“, – raše vienas E.Kučinsko gerbėjas.

„Pasimauna ir dar kaip, Edmundai, nieko nuostabaus, kad ir jus įtraukia į tą aferistų trikampį. Bet, tikrai galima atskirti kur tikra, o kur yra netikra anketa. Žmonės dažnai nesigilina į anketos duomenys, aprašus. Juk joks atlikėjas ar koks kitas žymus žmogus nekvies investuoti ar įsigyti kokią paslaugą, kuri nėra susijusi su jo veikla“, – pritarė kita vartotoja.

Komentaruose Edmundas suskubo patikslinti, kad paskyra, iš kurios jis rašė šį kreipiamasi nėra pavogta. „Facebook“ platformoje yra vienintelė jo tikra paskyra socialinėje erdvėje.

„Mano paskyra nepavogta. Aš iš savo paskyros ir rašau. Mano vardu yra prikurta daug netikrų paskyrų. Pavogta paskyra ir netikra paskyra – ne tas pats“, – rašė E.Kučinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas