Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 04 11 /2012 04 12

Nemalonumų su policija turintis Egidijus Dragūnas-Selas vakarą leido kino teatre

Problemų su teisėtvarka turintis garsus atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas (36) trečiadienio vakarą su sūnumi Deividu ir gyvenimo drauge Eleonora Sebrova atvyko į vaikams skirto filmo „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“ premjerą sostinės kino teatre „Forum Cinemas Vingis“.
Egidijus Dragūnas-Selas
Egidijus Dragūnas-Selas / Mariaus Žičiaus nuotr.

Portalui Žmonės.lt atlikėjas sakė, kad mėgsta su sūnumi lankytis vaikiškuose filmuose. „Taip, mano sūnui patinka tokie filmai, dažnai einame jų žiūrėti“, – teigė Egidijus. Tačiau paklaustas, ar jis pagaliau susitiko ir pabendravo su policijos pareigūnais, dainininkas nuo komentarų susilaikė.

Nemalonumai E.Dragūną užgriuvo po to, kai jis per muzikinius apdovanojimus „M.A.M.A.“ tiesioginės transliacijos metu TV3 eteryje rusiškai nusikeikė. Kadangi pats atlikėjas su policija bendrauti atsisakė, praėjusį ketvirtadienį teisėsaugos atstovai paskelbė jo paiešką.

Šio ketvirtadienio rytą Žmonės.lt susisiekė su Kauno policijos pareigūnais, kurie paaiškino, kad šios savaitės pradžioje jiems pavyko surasti E.Dragūną ir jį apklausti. Garsiam dainininkui buvo surašytas protokolas, o byla perduoda nagrinėti teismui.

Už smulkų chuliganizmą Egidijui Dragūnui-Selui gresia bauda nuo 100 iki 300 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas