Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jakštytė po atostogų Turkijoje persikraustė į Klaipėdą: „Radau žmogų, su kuriuo puikiai sekasi“

Atlikėja Eglė Jakštytė su mylimuoju Simu Budriu ir draugų kompanija pastarąsias dienas praleido po kaitinančia Turkijos saule. Po kelionės Eglė grįžo į naujuosius namus – iš Vilniaus persikraustė gyventi į Klaipėdą.
Eglė Jakštytė ir Simas Budrys
Eglė Jakštytė ir Simas Budrys / Asmeninio albumo nuotr.

Saulėtais orais kompanija septynias dienas mėgavosi Beleko kurorte netoli Antalijos įsikūrusiame „Adam&Eve“ viešbutyje.

„Tie, kurie išvažiuoja keturioms dienoms, sako, kad trūko kelių dienų poilsio, o jei išvažiuoji savaitei, natūralu, kad norisi dešimties dienų. Tačiau šį kartą 7 parų tikrai užteko“, – 15min sakė E.Jakštytė.

E.Jakštytė pasakojo, kad turistinių ekskursijų neplanavo, o pagrindinis tikslas buvo kuo labiau pailsėti ir pabūti ten, kur yra geras oras.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė

„Žinojau, kad laukia geri orai, o aš labai mėgstu saulės vonias. Savo tikslą kuo daugiau laiko skirti deginimuisi, tikrai pasiekiau. Tai nebuvo kokia nors turistinė kelionė, kad važinėtumėm po gražiausius Turkijos regionus“, – šypsojosi Eglė.

E.Jakštytė pasakojo, kad viešbutis, kuriame buvo apsistojusi, visai kompanijai paliko neišdildomą įspūdį.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė

„Šiame viešbutyje neleidžiama apsistoti su vaikais, todėl atmosfera tikrai įdomi. Nesu gyvenime buvusi tokio tipo viešbutyje. Kai atvykau, paliko įspūdį interjeras, veidrodžiai, spalvos. Įvairūs šokiai, putų šou ir kitos atrakcijos paliko tikrai labai gerą įspūdį. Trumpai tariant, ten – linksmybių vieta“, – džiaugėsi E.Jakštytė.

E.Jakštytė pasakojo, kad per šiuos metus jai teko nemažai pamatyti ir daug pakeliauti – vasarą su kemperiu važiavo į Prahą, pavasarį teko pabūti Turkijoje, vasarį – Majamyje.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė

„Tad šiemet daugiausiai laiko buvau skyrusi kelionėms ir labai džiaugiuosi, kad ir mano draugas labai mėgsta pakeliauti. Kitąmet planuojame vėl išvykti į Ameriką. Mano svajonė yra pamatyti Niujorką. Pats geriausias laiko praleidimas yra kelionės – tai praplečia tavo požiūrį, pagerina nuotaiką. Grįžti pasisėmęs daugybę gerų idėjų ir emocijų. Dabar, kai tik grįžome iš kelionės, šiek tiek apsiraminome ir sau pažadėjome, kad likusią metų dalį skirsime kitiems planams...“ – pasakojo E.Jakštytė.

E.Jakštytė sakė, kad prieš pat kelionę į Turkiją, ji persikraustė pas savo mylimąjį Simą, todėl dabar laukia įkurtuvės.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė

„Prieš pat Turkiją persikrausčiau iš Vilniaus gyventi į Klaipėdą. Artimiausiu metu noriu įsikurti ir pradėti ramesnį gyvenimą. Persikraustėm kol kas į nuomojamą butą, nes šalimais statomas naujas būstas, kuriame apsigyvensime greičiausiai jau po metų“, – džiaugėsi E.Jakštytė.

Gyvenimas kartu veda ir prie šeimos kūrimo. E.Jakštytė neslėpė, kad judviejų su Simu santykiai vis rimtėja, jie abu vis dažniau pagalvoja apie vestuves, sužadėtuves, tačiau abu nenori skubinti įvykių.

Asmeninio albumo nuotr./Kelionės Antalijoje akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Kelionės Antalijoje akimirka

„Šiuo metu labai džiaugiuosi, kad atradau žmogų, su kuriuo viskas puikiai sekasi. Nežinau, kaip viskas klostysis, bet tikiuosi kuo geresnės ateities. O dėl planų, tai juk ne merginos turi tą žingsnį žengti, o vaikinai.

Žiūrėsime, kaip bus. Mano seseriai neseniai pasipiršo draugas, tai juokavom, kad būtų labai juokinga, jeigu mums abiems pasipirštų vienu metu. Tačiau aš nebėgu įvykiams už akių, o tiesiog gyvenu“, – 15min pasakojo E.Jakštytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito