Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglės Žiemytės jubiliejinės kolekcijos pristatyme – stilingi ir garsūs mados gerbėjai

Penktadienio vakarą dizainerė Eglė Žiemytė, prekės ženklo „D.EFECT“ kūrybos vadovė pristatė jubiliejinę, dešimtį kūrybos metų žyminčią kolekciją. Žinomos moters pasveikinti atskubėjo visas būrys kviestinių svečių.
Erica Jennings, Agnė Jagelavičiūtė, Maria Randers, Daina Bosas, Naglis Bierancas
Erica Jennings, Agnė Jagelavičiūtė, Maria Randers, Daina Bosas, Naglis Bierancas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Stilius

Čia buvo galima išvysti vyrą Simoną Gedžių su dukromis Sofija ir Kotryna, mamą Oną Žiemienę, uošvius Sigitą ir Robertą Gedžius. Taip pat atvyko bičiuliai bei kūrybos gerbėjai: Naglis Bierancas, Daina Bosas su dukra, Audra Kudabienė, Austėja Jablonskytė, Algirdas ir Remigijus Gataveckai, Algis Kriščiūnas ir dar daugelis kitų garbių svečių.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Eglės kūrybos gerbėjai šiltų žodžių negailėjo ir dar prieš kolekcijos pristatymą mielai dalinosi savo prisiminimais apie pažintį su dizainere ar jos kūryba. Štai Naglis Bierancas atviravo, jog Eglę pažįsta daugybę metų, dar anuomet, kai moteris mados pasaulyje žengė pirmuosius žingsnius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakaro svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakaro svečiai

„Su Egle susipažinau dar iki „D.EFECT“ pradžios. Dirbome viename ofise, tik skirtinguose leidiniuose: ji buvo mados redaktorė žurnale „Moteris“, o aš tuo metu buvau portalo panele.lt fotografas. Eglė buvo labai šilta ir draugiška asmenybė, mes puikiai sutarėme, šauniai leidome laiką ir matydavomės kone kasdien. Vėliau, kai pirmą kartą išvydau jos kuriamus paltus, aplankė pasididžiavimo jausmas, kad asmeniškai pažįstu tokią kietą kūrėją!“ – susižavėjimo neslėpė vyras.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakaro svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakaro svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakaro svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vakaro svečiai

Tuo tarpu Daina Bosas Eglės prekės ženklą atrado prieš penkerius metus. „Esu didelė Eglės kūrybos gerbėja visų pirma dėl jos filosofijos: tvarumas, laikui nepavaldūs siluetai yra visa ko pamatas. Man tai ypač artima. Tikrai labai vertinu šį prekės ženklą dėl kokybės, tvarumo bei išskirtinumo.“ – gražių žodžių negailėjo Daina.

Pirmoje renginio dalyje svečiai turėjo progą pasimėgauti vienas kito draugija bei klausytis išskirtinio atlikėjos Migloko pasirodymo.

„Noriu, kad visi pavirstume muzika. Noriu, kad neliktų atskirumo jausmo. Noriu, kad visi taptume vieniu ir išsilaisvintume“ – tokiais žodžiais į publiką kreipėsi atlikėja padovanojusi stebuklingą kūrybinę esenciją. Tai buvo puikus įvadas į dizainerės Eglės Žiemytės kolekcijos pristatymo dalį, kurią stebėti svečiai buvo pakviesti į visai kitą, specialiai šiam vakarui paruoštą erdvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant