Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Eglija Vaitkevičė ypatingą dieną tapo močiute: atskleidė anūkės vardą ir prabilo apie „skolą“

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti verslininkė ir buvusi burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė džiaugiasi naujomis ir itin svarbiomis pareigomis – ji tapo močiute. Eglija šypsosi – nors naujas titulas dar kiek neįprastas, naujas šeimos narys atnešė neįtikėtinai daug džiaugsmo.
Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė / Asmeninio albumo nuotr.

„Net sunku kalbėti. Jausmai yra neapsakomi“, – portalui Žmonės.lt sakė E.Vaitkevičė.

Kaip portalui Žmonės.lt atskleidė Eglija, žinia apie gimusią anūkę yra itin šviežia – jos dukra mažylės susilaukė rugsėjo 7-ąją. Tiesa, ši diena moteriai jau iki tol buvo ypatinga, o nuo šiol bus dar džiugesnė.

„Anūkės gimimas yra giminės pratęsimas, tai yra labai džiugu, o man dar džiugiau, kad dukra pagimdė anūkę būtent per savo gimtadienį. Tai yra labai simboliška ir atnešė didžiulės laimės. Nuo šiol ta diena bus dvigubai džiugesnė“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Eglija Vaitkevičė
Asmeninio albumo nuotr./Eglija Vaitkevičė

Mažylę šeima pavadino Aurelia. „Visi labai džiaugėmės šiuo vardu, nes jis ir puikiai tinka, ir visomis kalbomis yra suprantamas“, – sakė verslininkė.

Tiesa, E.Vaitkevičė portalui Žmonės.lt atskleidė, kad anūkės gimimas kiek pakoregavo jos asmeninius planus. Visai neseniai moteris buvo įstojusi studijuoti mediciną Lietuvoje, tačiau neilgai trukus tokio plano atsisakė. Pasak Eglijos, norisi, kiek tik įmanoma, būti arčiau šeimos ir su ja praleisti daugiau laiko. O būdų studijuoti, anot E.Vaitkevičės, ir taip atsiras – studijas pradės Didžiojoje Britanijoje.

„Pagalvojau, kad noriu būti šalia savo vaikų, nors vidinių dvejonių buvo. Galvojau, ar čia noriu tęsti savo karjerą, ar siekti mokslų, ar rinktis šeimą, laiką su vaikais ir anūke. Pasirinkau pastarąjį. Bet, aišku, mokysiuosi čia, dabar kaip tik koledže mokysiuosi anglų kalbos, nes reikia tam tikro lygio, kad įstočiau į universitetą“, – atviravo pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Eglija Vaitkevičė
Asmeninio albumo nuotr./Eglija Vaitkevičė

Eglija pridūrė, kad šeima jai yra prioritetas, tad šiuo metu svarsto persikraustyti ir arčiau savo vaikų.

„Pasikeitimų tikrai netrūks, reikės daug ką nuspręsti, daug ką keisti. Ir, aišku, reikės kuo geriau atlikti tą savo močiutės misiją. Man labai gaila, bet, kaip aš sakau, turiu grąžinti skolą vaikams, nes mano vaikus man padėjo prižiūrėti mama. Tai va, irgi turiu tą pačią misiją atlikti“, – su portalu Žmonės.lt kalbėjo E.Vaitkevičė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas