Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Erica ir Jurgis Didžiuliai siūlo naują virtualią veiklą šeimoms karantino metu – „Šeimyninį greituką“

Didžiulių šeima šeštadienio vakarą kviečia Lietuvos šeimas į virtualią muzikinę interakciją, pavadintą „Family Quickie” arba „Šeimyninis greitukas”. Pirmajame tokio pobūdžio, mažos apimties renginyje Didžiuliai sieks sukurti ryšį tarp dalyvių ir padėti atrasti unikalų laiko leidimo būdą su vaikais su muzikos pagalba.
Didžiulių šeima
Didžiulių šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Muzikavimas su visa šeima yra įprastas laiko leidimas Jurgio ir Ericos namuose. Jų šeimos muzikiniai pasirodymai sulaukia ir nemažai dėmesio socialinėse medijose. Pirmo karantino metu išėję muzikuoti į savo rajono gatves, šį kartą Didžiuliai visus kviečia į svečius virtualiai.

Asmeninio albumo nuotr./Jurgis ir Erica Didžiuliai su savo sūnumis Pranu ir Antanu bei dukryte Gaia Maria pirmojo karantino metu muzikavo savo rajono gatvėse.
Asmeninio albumo nuotr./Jurgis ir Erica Didžiuliai su savo sūnumis Pranu ir Antanu bei dukryte Gaia Maria pirmojo karantino metu muzikavo savo rajono gatvėse.

Jurgis pripažįsta: „Muzika yra svarbi mūsų laiko leidimo kaip šeima dalis. Žinoma, mes esam muzikantų šeima ir tai gaunasi natūraliai, mūsų vaikai auga apsupti muzikos nuo mažens. Tačiau žinau, kad kiekvienas yra muzikalus ir tas kolektyvinis muzikalumas yra užkrečiamas dalykas.“

Per savo muzikinę karjerą džiuginęs auditorijas iš viso pasaulio, Jurgis pajuto, kad muzika turi išskirtinę galią suvienyti žmones. Jo muzikiniai pasirodymai paskutiniu metu įgavo naują formatą, kurį jis pats vadina „Community Quickie”.

Lietuviškai „Bendruomeniniai greitukai” ypatingi tuo, kad per trumpą laiką sukuria ir sutvirtina bendruomenę. Per karantiną šios interakcijos taip pat keliasi į virtualią erdvę, kaip pagalba organizacijoms išlaikyti kolektyvinę dvasią per atstumą.

Didžiuliai planuoja tęsti „Šeimyninių greitukų” ciklą viso karantino metu, kad namuose laiką leidžiantys tėvai galėtų atrasti naują kūrybišką užsiėmimą su savo vaikais ir pajusti muzikos teikiamą naudą.

Pirmas renginys vyks nuotoliniu būdu šį šeštadienį, lapkričio 14 d., 19 val. Registracija ir pilna informacija apie renginį čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas