Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Fausta Marija Leščiauskaitė tapo mama: su Matu susilaukė dukters – paviešino pirmas nuotraukas

Žurnalistė, turinio kūrėja Fausta Marija Leščiauskaitė gyvena džiugiomis nuotaikomis. Su mylimuoju Matu Simaičiu ji susilaukė pirmagimio – porai gimė mergaitė.
Fausta Marija Leščiauskaitė su mylimuoju Matu
Fausta Marija Leščiauskaitė su mylimuoju Matu / Asmeninio albumo nuotr.

Poros naujagimė pasaulį išvydo liepos 22 dieną Santaros klinikų Akušerijos ir ginekologijos centre. Naujiena apie dukros gimimą Fausta Marija pasidalijo socialiniame tinkle.

„Po 5 ryto pabudau nuo skausmų. 6 ryto jau buvome Santaros klinikose. Po apžiūros, 7 ryte, jau buvome gimdykloje, o 9 ryte, jau supome dukrytę. Po 2 dienų išvykome namo. 2024-07-22, 9:13.

Kaip ir per visą nėštumą, viskame labai daug ramybės ir jausmo, kad viskas – labai natūralu. Tegu taip būna visuomet, mums ir jai. Mums, visiems 4“, – rašė mama tapusi Fausta Marija Leščiauskaitė.

Primename, kad žinoma moteris apie nėštumą pranešė gegužės pradžioje, lankydamasi Delfi TV laidoje „Pas Editą“. Ši naujiena daugelį nustebino, nes turinio kūrėja antrosios pusės viešojoje erdvėje per daug nerodė.

Asmeninio albumo nuotr./Fausta Leščiauskaite
Asmeninio albumo nuotr./Fausta Leščiauskaite

„Savo antrosios pusės tikrai neslepiu ir tas žmogus ne kartą rodėsi mano socialiniuose tinkluose. Tačiau pas mane daugiau turinio yra apie ką kitą, nes mano asmeninis gyvenimas nėra didelė kuriamo turinio dalis, todėl suprantu, kad galėjo pasirodyti, jog vengiu rodyti. Tačiau manau, kad tie, kurie norėjo, tai tikrai matė. Jo vardas Matas“, –anksčiau Žmonės.lt sakė Fausta.

Tiesa, pasklidus žiniai apie nėštumą, Fausta paviešino įrašą, kuriame smalsuoliams pristatė savo mylimąjį Matą Simaitį.

„Ilga istorija trumpai“, – prie nuotraukos, kuria ji sutiko pasidalinti su Žmonės.lt rašė Fausta.

Dar besilaukiant pirmagimio, Fausta Marija Leščiauskaitė atviravo, kad dėl besikeičiančios gyvenimo situacijos nesijaudina.

„Aš nelabai spėju jaudintis, nes esu lėkime, darbuose, veiksme. Neturiu dar nei vieno kūdikio daiktelio – nei mažiausio, nei didesnio. Kol kas labiau galvoju kaip pavyks tą vaiką priimti psichologiškai. Kaip pavyks priimti jo asmenybę, kaip pavyks jį mylėti ir panašiai. O apie visą kitą kol kas nespėjau dar net pagalvoti. Manau, kad visai gerai, nes jei pradėsiu daug galvoti, tai ir bijosiu“, – Žmonės.lt tada sakė pašnekovė.

Tuo metu ji prasitarė, kad jau pagalvojo ir apie naujagimei skirtą vardą, tačiau jo taip lengvai atskleisti nepanoro. Ketino pasižiūrėti, ar šis tiks prie mergaitės veido.

„Laikysime vardą paslaptyje su ta mintimi, kad, o jeigu netiks? Sužinosime, kai pamatysime, nes gal dabar kažką ne į temą sugalvojome. Tačiau vardas bent mintyse jau tikrai yra“, – tikino Fausta Marija Leščiauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?