Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Filmo premjeroje – itin atviras Godos Alijevos įvaizdis: „Prieš 10 metų apie tai nebūčiau galvojusi“

Trečiadienio vakaro su nekantrumu laukė daugybė legendinės muzikinės grupės „69 danguje“ gerbėjų. Būtent šį vakarą įvyko filmo „69 išpažintis“ premjera. Į ją plūdo šalies garsenybės, o ant raudonojo kilimo pasirodė ir šios grupės narės – Goda Alijeva, Karina Krysko ir Ingrida Martinkėnaitė.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Garsios moterys nuo pat pasirodymo ant raudonojo kilimo sulaukė daugybės žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesio, pozavo fotografams ir mėgavosi vakaru, skirtu joms.

Itin daug dėmesio ir žvilgsnių susilaukė grupės narės Godos Alijevos pasirinktas įvaizdis – itin atvira ir kone permatoma suknelė iki žemės. Prašmatniam renginiui visas grupės nares puošė stilistės Gabijos Mikalauskaitės kurti drabužiai.

Įvaizdį kūrė stilistė

Plonytis audinys ir perregima juodos spalvos suknelės apačia pabrėžė dailias dainininkės kūno linijas.

Portalui Žmonės.lt Goda Alijeva sakė, kad eidama į svarbius renginius, o ypač į šį, kuris skirtas jos grupei, pasitikėjo stiliste.

„Pasitikime stilistais, mums norisi atrodyti gerai, o ypač tokiuose renginiuose. Mums, kaip grupei, tai labai svarbu. Šį kartą mano įvaizdis tikrai labai atviras, prieš dešimt metų net nebūčiau apie tai galvojusi, o dabar jau pasvarstau, ar galiu sau tai leisti“, – juokėsi gerai nusiteikusi Goda Alijeva.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera

Svarbiausias komplimentas – iš šeimos

Ji sako, kad kone kasdien girdi nemažai komplimentų, skirtų jos išvaizdai, tačiau ragina moteris negalvoti tik apie išorinį grožį, nes gyvenimas, pasak jos, nėra tik apie išvaizdą.

„Moterys tikrai tapo laisvesnės, labiau pasitiki savimi net tada, jeigu nėra viskas tobula. Aš pati stengiuosi gražioms moterims pasakyti komplimentą, pagirti, nes gerai žinau, kad tai pakelia savivertę.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera

Kalbant apie grožio svarbą gyvenime, noriu pabrėžti, kad gyvenimas nėra tik apie išvaizdą – reikia siekti daugiau, kad būtume visapusiškai įdomus žmogus. Išvaizda tikrai nėra pagrindinis rodiklis.“

Paprašius pasidalinti, kieno komplimentai Godai – patys svarbiausi, ji atskleidė, kad visada stengiasi išgirsti, ką sako jos artimiausia aplinka: „Svarbiausia man tai, ką sako artimiausi žmonės: vaikai, tėvai, draugas ir mano grupė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?