Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Finalo ketverte“ – abejingų nepalikęs malaizietis, sudainavęs dainą savo neįgaliam sūnui

Šeštoje „Finalo ketverto“ laida prasidėjo ypatinga premjera – „Finalo ketverto“ nariai drauge su teisėju Vidu Bareikiu žiūrovams dovanojo naujai suskambusį V.Bareikio ir grupės „8 kambarys“ kūrinį „Ežero dugne“. Tačiau projekte ne tik džiaugsmingos akimirkos – su juo kai kam teko ir atsisveikinti.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Martyno Siruso nuotr.

Pirmoji į sostą užimti mėgino teisėjus sužavėjusi Emilija Gogolytė. „Tu – ryški, teatrališka, kabaretiška, tai yra super, tokių žmonių labai reikia“, – merginą palaikė teisėjas V.Bareikis. Emilija iššūkį metė nuo pirmųjų projekto minučių soste sėdinčiam Gabrieliui Vageliui. Jis atliko savo kūrybos dainą ir sostą išsaugojo rekordiškai minimalia keturių balsų persvara.

Atlikėjos Pink dainą „What About Us“ atlikusi Dovilė Davidavičiūtė sulaukė išskirtinio teisėjų palaikymo. Vis dėlto, jaunai mamai nepavyko gauti trijų „taip“. „Spausdamas tai ar ne, galvojau, kurį iš tų keturių, sėdinčių sostuose, tu gali nugalėti. Deja, jo nemačiau“, – teigė Martynas Tyla.

Martyno Siruso nuotr./Laidos akimirka
Martyno Siruso nuotr./Laidos akimirka

Į sceną užlipus iš Malaizijos atvykusiam Shermanui Tanui neliko abejingų. Jis atliko savo kūrybos dainą, skirtą neįgaliam sūnui. „Jūsų atliekama daina man suskambo kaip pasaulinis hitas. Esate be galo talentingas – jūs kuriate, turite nuostabų balsą. Nors gyvenimas atnešė ne vieną sunkumą, jūsų balsas, sugebėjimai dangų padaro labai žydru. Manau, jūs turite labai daug galimybių daug pasiekti muzikoje“, – susižavėjimo neslėpė teisėjas Martynas Tyla.

Jautrus kūrinys užtikrino dainininkui šansą mesti iššūkį ir stoti į dvikovą su pasirinkta Gabija Lokyte. Žiūrovų sprendimu Gabijai teko palikti projektą. Tris teisėjų „taip“ pavyko gauti ir psichologiją studijuojančiai Gintarei Korsakaitei. Ji iššūkį metė vos praėjusią savaitę sostą iškovojusiai E.Jakštytei-ELEY.

Martyno Siruso nuotr./Laidos akimirka
Martyno Siruso nuotr./Laidos akimirka

„Šou įgauna pagreitį, sostuose sėdėjo labai stiprios atlikėjos, kurios jau paliko projektą. Be balso, šokių, reikia turėti ir galvą ant pečių, kad darytumėt teisingus pasirinkimus. Man patinka, kad vyksta kova, draskymasis, kad neatiduoda sosto taip lengvai. Bravo“, – po dvikovos komentavo Egidijus Dragūnas. Projektą žiūrovų sprendimu teko palikti E.Jakštytei-ELEY.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas