Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Finalo ketverto“ nugalėtoja I.Juodeikienė laukiasi antrojo vaiko: „Va, kur buvau dingus – auginau pilvuką“

Muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ nugalėtoja Indrė Juodeikienė pasidalijo džiugia žinia – netrukus jos ir vyro Egidijaus šeimą papildys antras mažylis.
Indrė Juodeikienė
Indrė Juodeikienė / Gitanos Simutienės ir Ievos Jūros nuotr.

Naujiena, kad laukiasi antrojo vaikelio, I.Juodeikienė pasidalijo savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Pranešdama ji nepraleido progos ir pašmaikštauti – rašė, kad užsiaugino karantininį pilvuką.

Šia naujiena I.Juodeikienė sutiko pasidalinti ir su 15min skaitytojais.

„Karantininis pilvukas! Na, ir va, kur buvau dingus iš soc. tinklų – auginau pilvuką!

Dėkoju Dievui už tai, kad jau visai netrukus antrą kartą tapsiu mama!

Tarp vaikų bus 1,9m skirtumas ir dar visai neįsivaizduoju, kas iš tiesų manęs laukia, kai gimsi Tu. Tik žinau, kad nuo šiol mūsų namuose bus dvigubai linksmiau, dvigubai triukšmingiau, dvigubai chaotiškiau ir dvigubai daugiau meilės!

Labai tavęs laukiam“, – socialiniame tinkle rašo I.Malakauskaitė-Juodeikienė.

15min primena, kad prieš dvejus metus I.Juodeikienė susilaukė pirmojo mažylio.

„Ilgai slėpusi tai nuo visų panorau pasidalinti šiuo dideliu džiaugsmu su visais – mūsų šeima laukiasi pirmagimio“, – džiugią žinią tąkart paskelbė Indrė.

Atlikėja neabejojo, kad šios žinios paskelbimas nustebino net ir visą „Finalo ketverto“ komandą. Pasirodo, kad apie tai, jog laukiasi, ji sužinojo dar dalyvaudama projekte.

„Viso projekto metu slėpiau ir niekam nesakiau, kad laukiuosi. Iki šiandien šią džiugią žinią žinojo tik mūsų artimi žmonės. O iš tiesų, beveik visą laikotarpį, kol buvau projekte, išskyrus pirmąją laidą, žinojau, kad po mano širdimi plaka dar viena maža širdutė.

Patikėkit, tikrai norėjau visam pasauliui pasisakyti. Bet žinau, kad apie nėštumą pirmąjį trimestrą nevalia pasakoti, dėl to laikiausi“, – atviravo I.Juodeikienė.

Tąkart Indrė su vyru Egidijumi susilaukė sūnaus, kurį pavadino Jokūbu: „Mūsų šeimą aplankė stebuklas, aš nežinau, ar gali du žmonės sukurti kažką nuostabesnio, ir ar gali ką nors mylėti stipriau! Labas, pasauli, sako Jokūbas Juodeikis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas