Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 15

Gabrielė Martirosian – apie nepakankamumo jausmą: „Glumina, kad dar nesu mama ir žmona“

Kovo 8-ąją Lietuvos moterys pasitiko ne tik su gėlėmis rankose, bet ir besidalindamos patirtimis. Radijo, laidų ir renginių vedėja Gabrielė Martirosian savąja pasidalijo Kaune įvykusioje konferencijoje „Moters vizija“. Tūkstančiams susirinkusių moterų „Žalgirio“ arenoje Gabrielė atsakė į klausimą „Ar privaloma būti tobulai?“.
Gabrielė Martirosian ir Vaidotas Žala
Gabrielė Martirosian / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Kovo 8-ąją užlipusi ant „Žalgirio“ arenos scenos Gabrielė Martirosian neslėpė, kad jaučia jaudulį – nors prieš tūkstantinę minią jai teko stovėti ne kartą, dažniausiai jai tekdavo vedėjos, o ne pranešėjos vaidmuo.

„Būti savimi iš tiesų yra iššūkis – baisu ir nedrąsu. Kai bijai kritikos, kai bijai nepatikti, kai nori būti patogus. Sutikusi tapti šios konferencijos dalimi, išgyvenau baimę, jaučiausi nepakankamai gera, nepakankamai profesionali ir išsilavinusi. Galvojau, o ką aš galiu jums pasakyti? Surasti atsakymą buvo sunku. Nors virpančiomis kojomis, bet noriu kalbėti atvirai ir save nuraminti. O man tai padaryti padeda ši frazė: mes esame atsakingi tik už tai, ką mes sakome, tačiau nesame atsakingi už tai, ką supranta kiti. Būtent šiandien šia fraze ir noriu remtis“, – savo pranešimą pradėjo G.Martirosian.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas