Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybės sėkmę bandė prisišaukti liesdamos Džiuljetos statulos krūtį

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje įsikūrusiuose „Pirklių rūmuose“ buvo atidarytas naujas italų meistrų rankų darbo interjero detalių salonas „Da Vinci“. Renginio kulminacija tapo naujos Džiuljetos statulos, pagamintos pagal originalią garsiosios įsimylėjėlės statulą Veronoje, pristatymas. Italų menininko Albano Poli darbas pirmą kartą atgabentas į Lietuvą, o Vilniuje jis buvo eksponuojamas tik vieną dieną.
Rasa Arlauskienė
Rasa Arlauskienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Skulptūra

Veronoje esanti Džiuljetos statula kiekvienais metais sutraukia šimtus tūkstančių turistų, kurie tiki, kad uždėjus ranką ant dešiniosios Džiuljetos krūties, juos lydės laimė ir sėkmė.

Dekoro salono savininkas Giosue Sapio sostinės gyventojams ir svečiams suteikia išskirtinę galimybę ne tik išvysti W.Shakespeare'o romantiškosios pjesės herojės skulptūrą, bet ir susipažinti su Italijos įmonių, dirbančių pagal senąsias tradicijas, gaminiais.

Į itališka dvasia alsuojantį renginį atvyko skrybėlių dizainerė Anna Mois, modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė, dizainerė Audronė Bunikienė, stilistas Mantas Petruškevičius, renginį kuravusi Rasa Arlauskienė, Rimtautas ir Birutė Vizgirdos, verslininkė Irena Marozienė ir kiti.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento