Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Nauja gurmaniška vieta suviliojo garsenybių būrį: vaišinosi spurgomis, kvatojo su klounais

Sekmadienio popietę gardžiam maistui neabejingi, stilingas gastronomines vietas užsienyje ir Lietuvoje mėgstantys išbandyti gurmanai susirinko į „Uptown Bazaar“ atidarymą.
Zita Kelmickaitė, Liutauras Salasevičius, Elena Puidokaitė, Dovilė Filmanavičiūtė, Beata Nicholson
Zita Kelmickaitė, Liutauras Salasevičius, Elena Puidokaitė, Dovilė Filmanavičiūtė, Beata Nicholson / Asmeninė nuotr.

Su nauja Vilniuje įsikūrusia maitinimo ir prekybos vieta atvyko susipažinti būrys garsenybių.

Tarp jų – kulinarinių laidų vedėja Beata Nicholson, prodiuseris ir gyvenimo būdo laidų vedėjas Edvardas Žičkus, dizaineris Liutauras Salasevičius, kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, muzikologė Zita Kelmickaitė, skaitmeninės rinkodaros specialistė Dovilė Filmanavičiūtė, prodiuserė Elena Puidokaitė, prekės ženklo „Coocoomos“ kūrėjai Eduardas Fedotovas ir Rūta Mackevičiūtė, prodiuseris Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi ir daugelis kitų gerai žinomų žmonių.

Asmeninė nuotr./„Uptown Bazaar“ atidarymo akimirka
Asmeninė nuotr./„Uptown Bazaar“ atidarymo akimirka

Pasak naujos urbanistinio stiliaus gastronominės vietos idėjos autorės ir šio projekto įgyvendintojos Renatos Polujanskienės, „Uptown Bazaar“ tikslas suburti visus Vilniaus gurmanus bei sostinės svečius ne tik apsipirkti šviežių produktų, bet ir skaniai pavalgyti bei smagiai praleisti laiką.

„Kviečiu geram maistui ir kokybiškiems produktams neabejingus gurmanus užsukti. Tai vieta, kurioje galėsite prisipildyti lėkštes ir viską, ko reikia gausiam jūsų namų stalui“ – teigė Renata Polujanskienė.

Asmeninė nuotr./„Uptown Bazaar“ atidarymo akimirka
Asmeninė nuotr./„Uptown Bazaar“ atidarymo akimirka

„Uptown Bazaar“ atidarymo metu svečiai mėgavosi išskirtiniais pasaulio virtuvės patiekalais. Čia galima buvo išbandyti japoniškų, ispaniškų, olandiškų, meksikietiškų bei kitų tautų tradicinių patiekalų ir desertų.

Linksmą gastronominio turgaus šurmulį ir puikią nuotaiką palaikė cirko artistai-kojūkininkai. Šventėje dalyvavę vaikai buvo ne tik įtraukti į linksmuolių klounų pasirodymus, bet ir galėjo vaišintis įspūdingais saldėsiais, pamėgtais blyneliais bei niekur Lietuvoje neragautomis spurgomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos